Danina Jeftić po povratku iz Australije: Dom je tamo gde imaš babu i dedu

Danina Jeftić po povratku iz Australije: Dom je tamo gde imaš babu i dedu

Autor: | 06/10/2016

0


Jedna od zvezdi filma "Montevideo, Bog te video" Danina Jeftić vratila se posle četiri godine provedene u Australiji za rodnu grudu.

Povod nije bio najsrećniji, pošto se Danina vratila posle razvoda. Ipak, lepoj glumici raspoloženje na visokom niovu održava trogodišnji sin.

O razlikama u životu na dva kara sveta ona kaže:

- Bolje je tamo gde sebi stvoriš život, a najbolje je gde imaš babu i dedu u sredini u kojoj moj sin može da odrasta u porodici, da ima prijtelje. Mislim da je to bitnije nego grad u kojem živiš - rekla je Danina za emisiju 150 minuta i osvrnula se na upravo okončan brak.

- Mislim da ako ne ide, ako nije lepo, ljudi treba da se razvedu i ne treba niko da trpi. Ko god da nije zadovoljan moj savet bi uvek bio da se taj brak okonča i da se nastavi dalje u životu - poručila je Danina i ostala dosledna da ne iznosi intimne detalje u javnost.

Glumica je priznala i da ju je sin Marko potpuno promenio, ali nabolje.

- Potpuno sam se promenila kao ličnost, nekako sam nežnija. Nisam onako sebična, sad mi je sin na prvom mestu, pa deset praznih, pa ja - zaključila je Danina.

Podsetimo, Danina je otišla u Australiju 2014. a godinu dana kasnije udala za producenta Aleksandra Kukanjca sa kojim je dobila sina Marka.

Danina i Aleksandar su se upoznali i otpočeli vezu tokom rada na predstavi “Ludi od terapije” početkom 2012. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Facebook
Tagovi: Danina Jeftić

Najnovije vesti