Posao razdvojio Nikolu Rađena i Anu Kokić

Posao razdvojio Nikolu Rađena i Anu Kokić

Autor: | 13/10/2016

0

Posle suspenzije zbog nedozvoljenih supstanci pronađenih u njegovoj krvi, Nikola Rađen se vratio u bazen.

Zbog poslovnih obaveza koje njegova supruga Ana Kokić ima u Srbiji, a ćerkice u školi, razdvojeni su i teško podnose činejnicu da ne mogu da žive zajedno, piše pulsonline.rs.

- Nostalgija je velika jer mi porodica veoma nedostaje. Ana je profesionalnim obavezama vezana za Beograd, dok su ćerkice krenule u školu, tako da u ovom trenutku preseljenje nije moguće. Ostaje da svaki slobodan trenutak koristimo za posete. Ana me je nedavno posetila i njeni utisci su više nego pozitivni. Grad joj je turistički simpatičan i zanimljiv, ja sam već kao "starosedelac" pokazao centar, kafiće i parkove. Vreme smo provodili u šetnji i druženju s prijateljima. Devojčice su, naravno, bile najradosnije u parkiću, gde smo se svi zajedno igrali - rekao je Nikola.

On kaže da mu je teško palo što je zbog posla morao da napusti Beograd.

- Nije bilo lako, priznajem, ali to su jednostavno stvari na koje se profesionalac tokom karijere navikne. U prethodnom periodu sam mnogo vremena posvetio porodici, sada ćemo biti razdvojeni, ali ću koristiti svaki slobodan dan da posetim porodicu. U Beogradu sam tokom pauze u karijeri bio angažovan u okviru agencije WIND sport, pa moram da priznam da će mi ta vrsta aktivnosti i poslovnih izazova takođe nedostajati.

Na pitanje da li se nadao povratku u Grčku, Nikola kaže:

- Grčka je prelepa zemlja za život i tamo sam proveo divan period. Ipak, zasad sam u potpunosti posvećen obavezama u Oradei, za dalje ćemo videti. Naravno da bi mi prijalo da ponovo nastupam i u Grčkoj, ali vreme će pokazati koliko je to realno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević