Rada Radenović: Dejan i ja nikada nismo živeli zajedno, ali smo Petra dobili iz najveće ljubavi

Rada Radenović: Dejan i ja nikada nismo živeli zajedno, ali smo Petra dobili iz najveće ljubavi

Autor: | 13/10/2016

0

Voditeljka Rada Radenović je svojim izgledom oduvek privlačila pažnju javnosti, ali je uspela da se povuče i nestane iz sveta skandala i tračeva, barem na kratko...

- Tu sam, nigde nisam išla. Čitavih 12 godina sam radila voditeljski posao, pre 6 godina sm dobila sina Petra. Još uvek sam zaposlena na TV Pink, to je verovatno podatak koji nemate - kroz osmeh je ispričala Rada.

Petar je ove godine krenuo u prvi razred i mama Rada je jako ponosna na njega, ali je otkrila i u kakvim je odnosima sa njegovim ocem Dejanom Milićem.

- Petrov otac i ja nikada nismo živeli zajedno, ali smo ga dobili iz najveće ljubavi i stvarno smo ostali u super odnosima. Ja mnogo volim sve Miliće i naravno Dejana kao oca mog deteta! - rekla je Rada i a zatim demantovala tračeve o svojoj navodnoj "bogatoj udaji".

- Nikada nisam igrala na kartu kako i koliko dobro izgledam, jer sam imala razne faze, a da sam htela dobro da se udam, odavno bih se udala "dobro" po vašim standardima - kroz smeh je objasnila ona.

- Zaljubljena sam i srećna, ali, dragi moji svako treba da gleda svoj život - poručila je svima koji se još uvek interesuju za njen ljubavni život u razgovoru za Blic.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva
Tagovi: rada radenović