Spojili ih splavovi: Miloš Teodosić u romantičnoj vezi sa Anastasijom Ražnatović

Spojili ih splavovi: Miloš Teodosić u romantičnoj vezi sa Anastasijom Ražnatović

Autor: | 15/10/2016

0


Najbolji košarkaš Srbije Miloš Teodosić od nedavno je u vezi sa Anastasijom Ražnatović ćerkom folk zvezde Cece!

Kako piše Kurir ovaj par je u vezi oko mesec dana, a Anastasija je košarkašku legendu upoznala preko zajedničkih prijatelja - Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Kao što je i uobičajeno, kod nas se sve se vrto oko splavova, pa je tako i ovog puta ošto se novopečeni par upoznao na nastupu Aleksandre Prijović i nekoliko dana kasnije započeo vezu.


- Ja nisam PR svojoj deci i stvarno ne mogu to da komentarišem - kratko je poručila folk diva za ovaj tabliod.

Ipak izvor Alo.rs otkriva da je Anastasja nedavno boravila u Moskvi.

- Svi su se pitali otkud Anastasija u Moskvi, a niko nije mogao ni da pretpostavi da tamo ide zbog novog dečka. Anastasiji ne smeta što on ne živi u Srbiji jer veruje da njihova veza može da opstane na daljinu. Ima u planu da ide u Moskvu kad god poželi da ga vidi, a Teo je voljan da svaki slobodan trenutak provede u Srbiji.

Podsetimo Anastasija je pre nekoliko dana izjavila kako je zadovoljna svojim emotivnim statusom, iako je tek izašla iz dvogodišnje veze.

Sa druge strane Miloš je bio u vezamama sa odbojkaškom reprezentativkom Majom Ognjenović, manekenkom Jelenom Kuveljić, a pre dve godine šuškalo se da je Miloš zaveo i srpsku glumicu i voditeljku Sofiju Rajović.

Više i detaljnije o vezi između Miloša Teodosića i Anastasije Ražnatović moći čete da čitate u novom broju magazina Hello! koji će biti u prodaji od ponedeljka 17. oktobra!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!, Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti