Danijela Karić lepša nego ikada: Imam godine zrele žene i dušu nemirne devojčice

Danijela Karić lepša nego ikada: Imam godine zrele žene i dušu nemirne devojčice

Autor: | 18/10/2016

0

Lepa Danijela Karić koja je nedavno okončala svoj brak, ne prepušta se patnji zbog izgubljene ljubavi i svoje emotivne probleme rešava osmehom i optimizmom kojim zrači.

Kad god klone duhom, ona pronađe nešto što će je pokrenuti, pa makar to bila obična šetnja ili pak obična kupovina. Svoje emocije nesebično deli sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, ali uz obaveznu poruku koja joj je obeležila dan.

- Ja nisam ono što mi se dogodilo, ja sam ono što odlučim da postanem

-  Svaka žena je lepa, samo je potreban pravi muškarac da to i vidi - samo su neke od poruka koje je Danijela podelila na društvenoj mreži Instagram, a mi moramo da se složimo sa njom u potpunosti.

- Odbij da budeš nečija trenutna tema. Budi nečija doživotna priča - poručuje Danijela u ove hladne dane, jer jednom se živi. A onda nas sve iznenadi još jednom lepom porukom koja je opisuje u potpunosti:

- Imam godine zrele žene i dušu nemirne devojčice. Suviše odrasla za nestašluke, a suviše mlada da prestnem da sanjam - poručila je Danijela uz poljubac, dok su se mnoge devojke i žene pronašle u njenim rečima uputivši joj komplimente:

- Za nestašluke nikad nisu bitne godine bitan je duh. A ti izgledaš kao prava devojčica - bio je jedan od komentara koji joj je uputila žena, a to je onda i najiskrenije zar ne?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram/printscreen
Tagovi: danijela karić

Pročitajte još

Najnovije vesti