Biljana Tipsarević: Veoma sam popustljiva prema ćerki

Biljana Tipsarević: Veoma sam popustljiva prema ćerki

Autor: | 20/10/2016

0

Biljana Tipsarević otkriva kako funkcionišu stvari u porodici Tipsarević. Janko je glava kuće, a tako je i što se tiče vaspitavanja ćerkice. Emili zna da kod majke može sve da dobije, dok je tata veći autoritet.

- Ja sam najpopustljivija, Janko je stroži od mene, a mama je najstroža. Ja sam preterano popustljiva. Jasno je da Emili manipuliše sa mnom, ali to ćemo morati da promenimo u skorije vreme -kaže dizajnerka.

S druge strane, Biljana ističe da joj je bitno da Emili odrasta u zdravom okruženju i otkriva nam kako je ova uspešna porodica nastavila nakon svih nedaća koje su ih zadesile.

- Sada smo super, on se vratio na teren, nastavio je sa karijerom. Ja se trudim da ga pratim koliko god je moguće. Međutim, za Emili nije baš najbolje da svake nedelje menja zemlju ili kontinent, tako da smo često kod kuće i radujemo se Jankovom dolaksu - iskrena je Biljana.

Par je nedavno doživeo neprijatnost kada su im nepoznati, maskirani lopovi upali u porodični dom u Novom Sadu i odneli dragocenosti. Na pitanje kako se zbog toga danas oseća, ona kaže:

- Bilo pa prošlo, dešava se i drugim ljudima. Eto, imali smo manje sreće da su nam odneli dragocenosti, ali sada nam je to manje bitno. Hvala bogu, niko nije bio kod kuće niti je povređen. Bitno je da smo svi živi i zdravi - kaže Biljana, a piše blic.rs.

Osim što ne skida osmeh sa lica, Biljana je i veliki perfekcionista, barem što se posla tiče.

- Što se tiče posla, perfekcionista sam i svaki detalj mora da je na svom mestu. Što se tiče sebe same, spremanje za događaje... baš nisam. Volim da se sredim kada je neka prilika u pitanju, a kod kuće se opušteno oblačim. Uglavnom imam dve, tri kombinacije koje vrtim cele nedelje. Volim da se osećam komforno. U kući sam u trenerci ili pidžami.

A kada je u opuštenoj odevnoj varijanti, tada i najbolje kuva.

- Volim da kuvam, kada imam vremena... Trudim se da kuvam svaki dan svaki dan za svoju porodicu. Bitno mi je da se svi zdravo hranimo, a Emili pogotovu. Najviše volim morske specijalitete da spremam i to svi u slast pojedemo - kaže ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Andreja Damnjanović