Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević izgovorili sudbonosno Da (video)

Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević izgovorili sudbonosno Da (video)

Autor: | 23/10/2016

0

U crkvi Svetog Đorđa na Oplencu danas princ Mihailo Karađorđević i gospođica Ljubica Ljubisavljević izgovorili su sudbonosno „Da“.

Sin pokojnog princa Tomislava i princeze Linde je sa svojom izabranicom Ljubicom Ljubisavljević ugostio na prijemu, osim članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević, i ugledne goste iz javnog života Srbije i inostranstva, kao i predstavnike medija.

Ekskluzivni intervju princa Mihaila i buduće princeze Ljubice koji su dali za naš magazin, možete pročitati klikom na ovaj link!

Mladi par krunisao je svoju ljubav brakom u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu.

Princ Mihailo i princeza Ljubica završili su crkvenu ceremoniju, a venčao ih je episkop istočnoamerički gospodin Irinej.

Nakon toga je slavlje koje su organizovali prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, nastavljeno u Belom Dvoru.

Venčanju je prisustvovao i Mihailov brat Đorđe.

Uoči venčanja brata Mihaila u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, princ Đorđe je istakao da im se buduća princeza Ljubica veoma dopada i dodaje da je spreman da ispoštuje sve procedure koje srpska tradicija nalaže.

- Zaigraću i ja kolo kod brata na svadbi, zašto da ne. Nadam se da će i Felon naučiti da igra kolo, eto, možda baš danas na svadbi - kaže kroz smeh princ Đorđe za Kurir.

Otkriva i da je bratu Mihailu već dao svadbeni poklon u Engleskoj, ali da će im danas uručiti i poklon iznenađenja.

- Felon i ja bismo takođe voleli da obavimo crkveno venčanje na Oplencu. To je tradicija naše porodice, tu su živela dvojica Karađorđevića, kralj Petar Prvi i moj otac Tomislav - kaže Đorđe, koji se s Felon venčao u Engleskoj u avgustu ove godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Milana Bosnić/Hello