Venčanje u najavi: Vuk Kostić je ponovo poludeo za Jelisavetom Orašanin

Venčanje u najavi: Vuk Kostić je ponovo poludeo za Jelisavetom Orašanin

Autor: | 02/11/2016

0

Vuk Kostić (36) i Jelisaveta Orašanin (27) su na snimanju hit serije „Ubice mog oca“ obnovili vezu i za sledeću godinu planiraju svadbu!

Vuk i Jelisaveta raskinuli su prošle godine, posle pet godina veze, ali nedavno su se pomirili na setu. On ima glavnu ulogu - policajca koji rešava brutalno ubistvo mlade devojke, a ona igra ljubavnicu ožalošćenog oca Nebojše Glogovca. Iako u seriji zavodi Ninu Janković i Katarinu Radivojević, Vuk je privatno ponovo poludeo za Jelisavetom. Kako Kurir saznaje od izvora bliskog paru, glumački par se ne odvaja i planira da dogodine vezu kruniše brakom.

Kolege ih zadirkivale

Kolege su isprva bile zbunjene kada su ih videle zajedno, ali ubrzo su se navikle jer, kako kažu, bilo je veoma neobično zamisliti Vuka bez Jelisavete.

- Njih dvoje su jedno za drugo i mnogo bilo nam je drago kad su se pomirili. Zadirkivali smo ih na setu i jedva čekamo svadbu - kaže jedna od koleginica sa snimanja serije, koja je želela da ostane anonimna.

Ovim povodom pokušali su da kontaktiraju Vuka, ali on nije bio dostupan, dok je Jelisaveta kratko poručila:
- Na privatna pitanja ne odgovaram!

Zato su pozvali njihovog kolegu sa seta Tihomira Stanića.
- Lepo je što su obnovili vezu, drago mi je zbog toga. Ali ne želim previše da komentarišem - kratko je poručio Stanić.

Bio utučen posle raskida

Vuk i Jelisaveta bili su zajedno pet godina, živeli su zajedno, a prošle godine su okončali romansu. Srećom, zajednički angažmani su učinili da se golupčići opet spoje i obnove romansu. Nakon raskida, Vuk je bio veoma utučen, a svojevremeno je za medije rekao da mu je glumica i dalje draga.
- Ona će zauvek biti u mom srcu. Mislim da posle raskida ljudi pružaju jedni drugima drugu šansu, ali ja nisam čovek koji želi da se otvara pred milionskom publikom - rekao je Kostić, prenosi Kurir.

Vuk Kostić: Nema pomirenja sa Jelisavetom Orašanin, nisam se ni svađao

Tokom razdvojenosti od Vuka, Jelisavetu su povezivali s brojnim javnim ličnostima. Prvo se pričalo da je Radi Manojlović preotela dečka, košarkaškog trenera Momira Gajića. Zatim su je dovodili u vezu s Dušanom Šušnjarom, biznismenom i manekenom, ali glumica je rekla da su samo prijatelji, a nakon toga i s kolegom Milošem Bikovićem. S druge strane, Vuka su povezivali jedino s pevačicom Ninom Badrić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti