Mladoženja Trociki ne pita koliko košta svadba

Mladoženja Trociki ne pita koliko košta svadba

Autor: | 02/11/2016

0


Jedan od naših najboljih tenisera u istroiji Viktor Troicki osim na turnire, fokusiran je i na pripreme za sopstveno venčanje koje je planirano za 27. novembar.

Skorašnji mladoženja je u vezi sa manekenkom Aleksandrom Đorđević koju se zaprosio pre dva meseca u intimnoj atmosferi u Njujorku.

A koliko ozbiljno i posvećeno pristupa ovom veoma važnom danu u svom životu svedoči i suma koju je spreman da potroši, a za koju bi kažu upućeni, mogao da kupi solidan stan u Beogradu.

- Troicki je budućoj supruzi rakao da će potpisati sve troškove i da angažuje agancije koje želi bez obzira na troškove - kaže izvor Alo.rs.

- Svadba je zakazana u prestižnom hotelu, gde će prirodnim cvećem biti ukrašen čitav prilaz, a ne samo svečana sala. Na plafonu će biti posebna vrsta dekoracije, koja će biti u skladu sa onom na svakom stolu. Zvanicama se ovih dana dele pozivnice pravljene po dizajnu kreatora kojeg je Aleksandra angažovala, dok su dekorateri osmislili svaku ikebanu na autentičan način. Posebna pažnja posvećena je mladenačkom stolu, na čijem osmišljavanju je radio čitav kreativni tim. Samo cvetni aranžmani koštaće nekoliko hiljada evra - otkriva izvor blizak budućoj gospođi Troicki.

Aleksandra koja je postala poznta široj javnosti kao prelepa Brazilka iz filma "Montevideo Bog te video" je tražila da escajg i posuđe budu od kvalitetnih materijala.

- Na izradi menija radi nekoliko kulinarskih majstora, pa će biti različitih đakonija za svačiji ukus. Torta je osmišljena po željama mlade, koja će nositi nekoliko haljina sa potpisom poznatih kreatora. Velike sume izdvojene su za honorare nekoliko pevača, koji će uveseljavati goste. Dogovori o muzici bili su jedini detalj u koji je i Viktor umešao prste, ali se imena pevača još drže u strogoj tajnosti. Iako se Viktor još nije izjasnio, sasvim je izvesno da će Janko Tipsarević biti kum, dok Novak ni za živu glavu ne bi propustio Viktorovo venčanje, osim ako ga obaveze ne spreče.

Par je zajedno oko godinu i po dana, a prvi put su zajedno viđeni septembra 2015. godine.

Viktor je ranije bio u vezama sa lepoticama poput Sunčice Travice i Sofije Milošević sa kojom je prema nekim informacijama razmišljao i o braku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!
Tagovi: viktor troicki

Pročitajte još