Neda Arnerić: Bila sam dugo protiv pravog krzna, a onda sam shvatila da je to besmisleno

Neda Arnerić: Bila sam dugo protiv pravog krzna, a onda sam shvatila da je to besmisleno

Autor: | 03/11/2016

0

 

Nakon što je u maju doživela nesreću kada je pala sa terase stana u kome živi Neda Arnerić se retko pojavljivala u javnosti.

Ona je sinoć prvi put nakon te nesreće prisustvovala nekom javnom događaju, tačnije modnoj reviji, i tu priliku je iskoristila da odgovori na neka pitanja u vezi s njenim stilom oblačenja.

Iako svi kažu da imam stila, ja mislim da ga nemam. Moj stil jeste da mi bude što udobnije i komotnije, i da se što manje primetim. Znači farmerke, majice, jakne... ali da sve bude kvalitetno. Patim od toga, priznajem - kaže ona.

Budući da je revija kojoj je prisustvovala bila posvećena garderobi od krzna, i Neda se u krznu, ali je priznala da nije bila pristalica pravih krznenih odevnih predmeta.

Krzno sam počela sebi da dozvoljam tek pre dve godine. Bila sam 20, 30 godina pristalica veštačkog krzna, ali sam onda shvatila da je sve to besmisleno u ovom haosu, gde se ratovi zbivaju, gde ginu ljudi, da ja sad brinem jadnim životinjicama - rekla je Neda za emisiju "Premijera".

Ona je otkrila i da je srećna zato što nije mlada.

Žao mi je što mladi proživljavaju ovo što proživljavaju i srećna sam što nisam mlada. Kad ne mogu uveče da zaspim ja se sećam svoje lepe mladosti - rekla je Neda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Svet&Style
Tagovi: neda arnerić

Najnovije vesti