Marijana Mićić iskreno o ljubavi: Miloš je uspeo da obuzda moju ludačku energiju

Marijana Mićić iskreno o ljubavi: Miloš je uspeo da obuzda moju ludačku energiju

Autor: | 07/11/2016

0

Šarmantna glumica i voditeljka “Pinkovih zvezdica” Marijana Mićić i u trećoj sezoni popularnog takmičarskog šou-programa oduševljava svojom pojavom i komunikacijom sa najmlađim učesnicima, uz koje je, kaže, doživela vidljivu promenu. Tridesettrogodišnja Beograđanka duže od četiri godine uživa u skladnoj vezi sa godinu dana mlađim producentom Milošem Marjanovićem, sa kojim deli i životni prostor. Spremna za ulogu supruge i majke, lepa brineta strpljivo čeka trenutak kada će joj pripasti i ove životne uloge, a u međuvremenu tumači neke druge, srećna i zadovoljna na svim poljima. Za magazin “Hello!” između ostalog govori o ispunjavanju životnih želja, transformaciji koju su joj donele tridesete, kao i mudrom rešavanju konflikata sa partnerom.

Sa kolikim entuzijazmom ste se vratili snimanju nove sezone “Pinkovih zvezdica”?

- Sa velikim. Posle prve sezone svi smo bili očarani talentom mališana i mislili smo da se to neće ponoviti. Međutim, već prve emisije druge sezone su nas demantovale. Sa velikim nestrpljenjem sam čekala treću sezonu i velika iznenađenja koja nam klinci priređuju iz emisije u emisiju. “Pinkove zvezdice” se jednostavno obožavaju.

Očigledno je da uživate na sceni sa najmlađima. Prepoznajete li neke promene kod sebe koje direktno vezujete za ovaj angažman i rad sa decom?

- Da, apsolutno uživam i ono što me raduje je da od ovog posla definitivno ne mogu da se umorim. Promenila se jesam, nabolje, naravno. Pozitivnu atmosferu sa snimanja uvek ponesem sa sobom. Mislim da sam postala vedrija, nasmejanija. Velika je privilegija odlaziti na posao i vraćati se sa njega sa velikim osmehom.

Zbog rada sa decom, svaki vaš potez, reč, pa i fizički izgled pod posebnom su lupom. Kako se nosite sa tim, osećate li određenu vrstu pritiska?

- Osećam odgovornost, ali ne i pritisak. Drago mi je što imam veliki razlog da brinem o tome šta ću reći, kako ću se ponašati i izgledati. Želala bih da utičem na mališane tako da vide da su lepo ponašanje, pristojno oblačenje i skromnost osobine koje su još “in”. Žalim za vremenom mog detinjstva kada smo samo želeli da se družimo po parkovima, na Kalemegdanu i u školskom dvorištu. To je zapravo suština, a ne namontirani i filtrirani trenuci na društvenim mrežama.

Šta je izvor vašeg samopouzdanja?

- Mislim da je to odsustvo straha od toga da li ću pogrešiti. Oduvek sam bila u zabavnom programu, ne vodim “Dnevnik”. Kada pogrešim, nasmejem se, kažem: “Ah, pogrešila sam” i nastavljam dalje. Spontanost je, može se reći, izvor samopouzdanja, ali tremu uvek imam. Doduše, prvih deset sekundi, ali imam.

Zvezda ste jednog od najgledanijih televizijskih formata u zemlji. Da li vam je to u ovom trenutku dovoljno da biste bili zadovoljni i ispunjeni na profesionalnom planu?

- Svakako sam zadovoljna i ispunjena, jer pored “Zvezdica” u pozorištu igram stare predstave, a u pripremi su još neke nove. Pored toga, još jedna želja mi se ostvarila, od ove sezone radim u školi mjuzikla “Bulevar 77” u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić”. Sa mlađom grupom radim glumu. Pored mene, tu su divni glumci, pevači i plesači, koji su takođe predavači. Mislim da sam s razlogom ispunjena i srećna, a to što su “Zvezdice” najgledaniji televizijski format može samo da udvostruči moju sreću.

Šta je to što priželjkujete u karijeri, koliko ste ambiciozni i spremni da se žrtvujete zarad karijere?

- Mislim da nisam karijerista i sigurno ne bih podnosila neke velike žrtve zarad karijere. Volim svoj posao, odgovorna sam, tačna, vredna, ali porodica mi je definitivno na prvom mestu i samo zarad nje bila bih spremna na žrtvovanje. Ambiciozna sam tek toliko da želim što više da radim, da radim različite stvari, da istražujem, upoznajem nove ljude i da se družim kroz posao.

Foto Mirko Tabašević

Marijana koju danas gledamo na televizijskim ekranima potpuno je drugačija od one koju smo gledali u projektima “Emotiona”. Kako ste primirili tu svoju naizgled neobuzdanu energiju?

- Moj privatni život utiče na poslovni. Pre svega, drago mi je da se vidi promena, što je i logično, sada imam trideset tri, a kada sam počela, imala sam dvadeset godina. Imala sam neobuzdanu energiju, eksplozivan karakter, burne reakcije... Sve to imam i sada, ali sigurno upola manje. Rastem u svakom smislu i mislim da dvadesete i jesu za takvu energiju. Sada, u tridesetima, privatno sam mnogo smirenija, sporija u reakcijama, što se automatski vidi i na malim ekranima. Pored toga, radim sa decom i uvek kažem: “Sa kim si, takav si”. Dobro, nisam anđeo kao oni, ali trudim se.

Koliko je tome doprinela veza sa Milošem i emotivna stabilnost koju imate uz njega?

- Miloš je uspeo da obuzda moju ludačku energiju, tačnije da je kanališe na pravi način ka pravim stvarima. U tome i jeste poenta, suštinski se ja ne menjam, ali reagovanje u datim okolnostima, odnosno način na koji to radimo, šalje sliku o nama. Zadovoljna sam, mirna, staložena. I da, ponoviću, mislim da sve ide iz kuće. Prvo roditeljske, a onda i iz sopstvene.

Kojom rečenicom ili postupkom vam Miloš instant popravi raspoloženje?

- Ne mora ništa da mi kaže, zagrljaj je taj koji sve može da reši. Ja zaista mislim da su zagrljaji ili poljupci nešto što u momentu može da vas izleči i popravi vam raspoloženje. Ne mora to da bude partner, može i prijatelj ili brat, roditelji. Sreća je što mi je Miloš uvek blizu, pa on najbrže može da utiče na mene.

Čime vas razbesni?
- Može da me razbesni zbog gluposti na koje ja obraćam pažnju, ali suštinski da me povredi znam da neće nikada.

Ko prvi popušta kada dođe do nekog neslaganja?

- Pošto je on pametniji, evo neka bude da on uvek prvi popušta.

Kada potrošite zalihe energije, kako se najefikasnije regenerišete?

- Dovoljno mi je da se pomazim sa mojim psom i zalihe su popunjene.

Šta su vaši preduslovi za potpunu sreću i zadovoljstvo?

- Ljubav i zdravlje moje porodice.

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić promo/mirko tabašević

Pročitajte još