Nova zvezda je rođena: Anastasija Ražnatović snima svoj prvi album!

Nova zvezda je rođena: Anastasija Ražnatović snima svoj prvi album!

Autor: | 08/11/2016

0

Mlada Anastasija Ražnatović sredinom sledeće godine izdaće svoj prvi album, a poznati kompozitor Damir Handanović uveliko radi na pesmama za Cecinu ćerku.

Kako tvrdi sagovornik, prvi CD naslednice Cece Ražnatović oduševiće ljubitelje i narodne i zabavne muzike, jer će biti u fazonu koji kod nas još uvek nije viđen.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/anastasija-raznatovic-iskreno-majka-me-je-uvek-ucila-da-se-dobrota-u-srcu-i-dusi-ne-kupuje/

- Anastasija definitivno izdaje album, a iako u početku razgovora o njenoj muzičkoj karijeri nije bila sigurna u to, sada jeste. Ona ima ogroman broj fanova i nakon što je krenulo da se priča o tome da će izdati dve pesme shvatila je da je to u stvari dobra ideja jer su ljudi reagovali i te kako pozitivno – otkriva izvor za Telegraf blizak porodici Ražnatović i dodaje:

- Ono što mogu da kažem jeste da će album najverovatnije biti gotov do juna, a Damir Handanović već je počeo da radi na pesmama, koje će biti u pop fazonu. Tekstovi će po svemu sudeći biti prepušteni Marini Tucaković koja Anastasiju poznaje ceo život i tačno zna šta će da joj legne.

S tim u vezi, pozvali su i prvog čoveka u Cecinom muzičkom timu Damira Handanovića koji je potvrdio ova saznanja.

– Ne mogu o detaljima, ali uskoro će se sve znati. Jedino što mogu da kažem jeste da mi je čast da napravim potpuno novu zvezdu koja će biti i najveća zvezda – kratko je prokomentarisao poznati kompozitor.

Dakle, spremite se, jer stiže nova Ceca!

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/anastasija-raznatovic-ponovo-sam-srecna-u-ljubavi/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/instagram

Najnovije vesti