Emotivna Isidora Bjelica: Tata hvala ti što si uvek pokazivao koliko me voliš

Emotivna Isidora Bjelica: Tata hvala ti što si uvek pokazivao koliko me voliš

Autor: | 08/11/2016

0

Isidora Bjelica, književnica, umetnica, majka, supruga... Ali prvenstveno ćerka jedinica jednog Dimitrija Bjelice, šahovskog majstora, pisca i novinara, legende, koji danas puni 81. godinu.

Emotivna i iskrena, Isidora je svoju čestitku za očev rođendan podelila sa svojim fanovima na Instagramu, otkrivši zašto voli svog oca i koga je sve upoznala uz njega...

- Najdivnijem tati na svetu srećan rođendan... Da je moja duša mogla da bira između miliona i miliona tata, sasvim sigurno izabrala bi uvek tatu Dimitrija...- započela je poruku raznežena Isidora.

- Pored tolike ljubavi imati privilegiju da još kao devojčica obiđem sa tobom ceo svet, a da su nam kućni prijatelji Fišer, Spaski, Talj, Karpov, da me vodiš na svoje intervjue i turnire i da upoznajem velikane poput Lejdi Di, Bitllsa, Liz Tejlor, Pelea, Kirka Daglasa, Gagarina, Huana Karlosa i stotine drugih velikih ljudi od kojih sam učila o životu... Dragi Tata hvala ti što si za razliku od svoje lepše polovine uvek pokazivao koliko me voliš i da ti niko drugi nije važniji od tvoje jedinice. - Na indirektan način Isidora je otkrila i delić svoje porodične priče iz detinjstva.

- Privilegija je biti ćerka čoveka koji je u svojoj branši postigao sve i koji je uvek bio pre svega čovek, duhovit i human... - Zaključuje Isidora podesećajući nas sve da kažemo voljenima zašto ih volimo dok još uvek imamo vremena u ovom životu.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/isidorin-sin-lav-o-majcinoj-bolesti-strepimo-za-nju-ali-joj-to-ne-pokazujemo/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva
Tagovi: isidora bjelica