Vladimir Stojković će dobiti još jednog sina

Vladimir Stojković će dobiti još jednog sina

09/11/2016

0

Golman fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković i njegova žena Valentina, koja je u petom mesecu trudnoće, pol bebe su otkrili samo članovima porodice i najbližim prijateljima.

- Vladimir je priželjkivao ćerku, pošto je u braku s prvom ženom Bojanom dobio sina Lava. Ipak, kad mu je saopšteno da će dobiti još jednog dečaka, zaplakao je od uzbuđenja i sreće. Odmah je pozvao brata, kumove i drugare kako bi se pohvalio - kaže neimenovani izvor, a piše kurir.rs.

- Valentina trudnoću vodi na jednoj privatnoj klinici u Engleskoj, gde živi s mužem. Tamo će se i poroditi. Ona nije želela da sazna pol deteta, ali Stojke je insistirao na tome jer je bio nestrpljiv. On brine o svojoj trudnoj ženi i od nje samo zahteva da se što više odmara. Pažljiv je i svoje slobodno vreme provodi s njom. Njih dvoje uveliko opremaju sobu za bebu, što je Valentini trenutno jedina zanimacija - kaže izvor.

Vladimir je ranije rekao da mu je najveća želja da sa Valentinom, kojom se oženio 10. juna ove godine, osnuje veliku porodicu, pa se neće zadržati samo na jednom detetu s njom.

- Valentina je žena za sva vremena. S njom imam velike planove za budućnost, a samo jedan od njih je da imamo mnogo dece - izjavio je Vladimir Stojković posle svadbenog veselja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Bojan Arhiva Hello!