I on bi u glumce: Sin Irfana Mensura i Srne Lango ide stopama svojih roditelja (video)

I on bi u glumce: Sin Irfana Mensura i Srne Lango ide stopama svojih roditelja (video)

Autor: | 17/11/2016

0

 

Pavle Mensur, sin Irfana Mensura iz braka sa Srnom Lango, počeo je sa ocem da dolazi na gradske VIP događaje. Tako su se preksinoć tata i naslednik odlično provodili u jednom klubu pored Save.

Njih dvojica su došli zajedno, a Irfan je Pavla s ponosom predstavio svima.

- Ovo je moj sin Pavle, a uskoro će nam se pridružiti i Fili, moj sin iz prvog braka s Ljiljanom, kao i bivša žena Srna. Čekamo ih, trebalo bi svaki čas da stignu! Veoma sam ponosan na svoju decu i volim kad smo zajedno. On je ranije išao sa mnom na premijere, ali nije na događaje ovog tipa - rekao je Mensur.

On je istakao da Pavle planira da upiše glumu nakon srednje škole, i da ima njegovu i maminu podršku.

- Kad bude završio četvrti razred srednje umetničke škole, pokušaće da upiše glumu, a to je za godinu dana. Interesuje ga pozorište, odrastao je u tom miljeu. On je povukao na Srnu i mene.

Irfan kaže da neće povući nijednu vezu za Pavlov prijemni ispit na glumi.

- Ne bih se usudio da ljudima koji su zaduženi za to kažem jednu jedinu reč da mu pomogne. Ne bih da mi od deteta prave nesreću, u smislu da je netalentovan, a da ga prime zato što je sin Irfana i Srne. To bi bila njegova nesreća, a ujedno i moja. Ako je talentovan, postaće tražen glumac i gradiće karijeru - rekao je Irfan Mensur za "Kurir".

Irfanu Mensuru u neko doba pridružila se bivša supruga Srna Lango.

- U veoma smo dobrim odnosima, redovno se čujemo i viđamo, posećujemo. Naš razvod ne liči na balkanske razvode. Zaista, često me ljudi pitaju u kakvim sam odnosima sa Srnom. Kako da se ponašam prema ženama koje su mi rodile sinove, pobogu! Logično je da i dalje budem Srnin zaštitnik, bez obzira na to što ne živimo zajedno.

Pavle ima i Jutjub kanal, a kako izgleda, pogledajte u linku ispod.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti