Kraj ljubavi: Raskinuli Anastasija i Teo

Kraj ljubavi: Raskinuli Anastasija i Teo

Autor: | 21/11/2016

0

Ćerka Svetlane Ražnatović, Anastasija i košarkaš Miloš Teodosić rešili da stave tačku na tromesečnu vezu.

Kako Blic saznaje, Anastasija i svetski poznat košarkaš rešili su da se u miru rastanu, a njihovi putevi su se razišli jer nisu mogli da podnesu veliku razdaljinu.

- Njihova romansa je bila jaka, ali posle nekog vremena su rešili da se rastanu jer je daljina učinila svoje. Više su vezu održavali preko telefona nego što su bili zajedno. Teo nije mogao da dolazi zbog treninga i utakmica koje ima, a Anastasija je imala svoje obaveze u Beogradu - priča dobro obavešteni izvor. Inače, romansa između kapitena srpske reprezentacije i Cecine naslednice do pre mesec dana bila je tajna, a Anastasija je u tom periodu posetila Teodosića u Moskvi, gde košarkaš igra za CSKA.

Međutim, onog momenta kada je otkrivena vest o novom izabraniku Cecine ćerke par nije želeo da se oglašava u medijima niti da otkriva detalje romanse.

Tako je Miloš svojevremeno preko svog PR tima izjavio da ne priča o privatnom životu, dok je Anastasija na svakom javnom događaju medijima jasno stavljala do znanja da ne želi da govori o novom izabraniku.

Međutim, izvor za Kurir je otkrio nešto drugačiju priču.

Teo je bio više na estradnim stranama nego na sportskim, svaka Anastasijina reč je povezivana s njim, i to je prevršilo svaku meru za njega. Košarkaš zato nije želeo da nastavlja romansu sa naslednicom najveće balkanske zvezde, već je s njom raskinuo ni manje ni više nego preko telefona.

- Bio je siguran da veza s Cecinom ćerkom neće biti pod lupom javnosti jer su je i otpočeli u Moskvi. Zato je i želeo tamo da se viđaju kako bi izbegao novinare. Ali vest o njihovoj romansi u Srbiji je odjeknula kao bomba i od tada su počele nevolje! Posvađali su se zbog toga, ali su se brzo i pomirili. Tačnije, Anastasija je Teu objasnila da ona nema veze s tim što mediji pišu i nastavili su da se čuju i dopisuju - otkrio je izvor.

Međutim, bura se nije stišavala.

- Jedno veče je jednostavno prelomio. Sedeo je s društvom i samo je uzeo mobilni, pozvao ju je. Bio je kratak i jasan: `Mala, jesam li ti rekao, bez novinara!` Samo je to rekao i prekinuo je vezu. Cecina ćerka nije želela više da mu se pravda. Pomirila se s činjenicom da njihova ljubav nema perspektivu, okrenula drugi list i nastavila svoj život - završava sagovornik.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/milos-teodosic-u-romanticnoj-vezi-sa-anastasijom-raznatovic/

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP guliver/gettyimages/instagram/raznatovicanastasija

Pročitajte još