Rada Manojlović o Harisu Berkoviću: Kod nas dvoje sve se poklopilo

Rada Manojlović o Harisu Berkoviću: Kod nas dvoje sve se poklopilo

Autor: | 21/11/2016

0

Atraktivna pevačica Rada Manojlović je posle mnogobrojnih obrta zakoračila u novo životno poglavlje, u kome ostvaruje uspeh na svim poljima. Za osmeh lepe tridesetjednogodišnjakinje najviše je zaslužan njen novi emotivni partner, pored koga je pronašla potpunu sreću. Prava ljubav inspirisala je Radu na mnoge kompromise, za koje je nekada mislila da ih nikada neće napraviti, ali svaka promena učinila ju je samo boljom osobom.

Dok je u javnosti njena ljubav sa pevačem Harisom Berkovićem jedna od glavnih tema, Rada za sada ne želi o tome javno da govori. Osim što se odlično slažu u privatnom životu, zgodna pevačica i njen izabranik savršeno funkcionišu i na sceni. Tako je njihov prvi duet "Biseri i svila" postigao veliki uspeh kod publike, a poučeni tim iskustvom odlučili su da zajedno snime još jedan, koji će uskoro predstaviti javnosti.

Prija li vam poslovna saradnja sa Harisom?

- Da mi ne prija, ne bismo ponovo sarađivali.

Jesu li vam se poklopile energije?

- Sve se poklopilo kod nas dvoje.

Šta imate u ovoj vezi što niste pronalazili u prethodnim partnerima?

- Pronašla sam pravu ljubav koju ranije nisam imala. U prethodnim vezama uglavnom sam ja bila ta koja je sve forsirala. Jednostavno, žene su sklone idealizovanju partera, a kod mene je to posebno izraženo. To ne znači da su moji bivši partneri bili loši. Naprotiv, u tim životnim periodima su mi baš takvi muškarci bili potrebni. Pet godina sa Milanom Stankovićem i tri sa Momirom Gajićem bile su lepe dok su trajale.

Ostatak zanimljivog intervjua i fotografije zaljubljenog para pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 28. novembra

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!