Opasnost je prošla: Isidora Bjelica se posle dva meseca "izgnanstva" vratila u Srbiju (foto)

Opasnost je prošla: Isidora Bjelica se posle dva meseca "izgnanstva" vratila u Srbiju (foto)

Autor: | 26/11/2016

0

 

Nakon što su njenoj četrnaestogodišnjoj ćerki na telefonskoj sekretarici ostavljene preteće poruke, ali i zbog drugih nedaća koje su je snašle, Isidora Bjelica je otišla iz Srbije jer su stresovi koje je doživljavala u Beogradu bukvalno "pretili da joj ugroze život".

Međutim, izgleda da je, bar tim Isidorinim mukama došao kraj, pa je spisateljica odlučila da se vrati u Srbiju.

Isidora Bjelica o svom sinu Lavu: Nadam se da ću imati još vremena da uživam u njemu (foto)

I ne samo to, očigledno je, bar prema onome što je Isidora objavila na Tviteru, da je policija pronašla osobu koja joj je pretila.

- Posle dva meseca Srbija. Hvala MUP Srbija što mogu da se vratim u svoju zemlju i što su otkrili manijakinju. Čekamo tužilaštvo - napisala je Isidora u opisu slike koju je objavila.

Emotivna Isidora Bjelica: Tata hvala ti što si uvek pokazivao koliko me voliš

Ovome je prethodilo policijsko saopštenje od pre nekoliko dana, u kome je objašnjeno da je ženska osoba koja je ostavljala poruke identifikovana još 12. septembra, i da je protiv nje podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Iako je Isidora tada tvrdila da policija i ona ne sumnjaju na istu osobu, drami je konačno došao kraj i ona se vraća u svoju zemlju gde će biti ispunjena ljubavlju porodice i prijatelja, kao i vernih obožavalaca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: isidora bjelica