Marijana Mićić: Biću mlada ako mi neko ponudi dobar scenario!

Marijana Mićić: Biću mlada ako mi neko ponudi dobar scenario!

Autor: | 04/12/2016

0

Popularnost je stekla u rijaliti programu “Jednostavan život”, pa je godinama bila jedno od zaštitnih lica produkcijske kuće “Emoušn”. Vodila je “Velikog Brata”, “Leteći start”, ali uporedo sa tim negovala je i svoju veliku pasiju - glumu. Marijana Mićić završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, aktivna je u pozorištu, ali je publika najbolje poznaje u ulozi voditeljke “Pinkovih zvezdica”. U intervjuu za “TV novosti” Marijana priča o muzičko-takmičarskom šouu koji vodi, emocijama, ulogama koje tumači i priželjkuje, ali i o tome da je radoholik.

Marijana Mićić: Raspoloženja ne traže dozvolu da se promene

 

Treća sezona “Pinkovih zvezdica” uveliko traje. Koliko vam ovaj format prija?

- Prija mi svakako, i poslovno i privatno. Imam tu sreću da na posao dolazim i sa posla odlazim nasmejana. To raspoloženje nosim sa sobom kući i onda ono, logično, utiče i na moj privatni život. Veoma je važno u kakvom okruženju i u čijem društvu provodimo vreme. Volim da kažem - s kim si, takav si. Nažalost, nismo svi uvek u mogućnosti da biramo sa kim ćemo raditi. Ja, eto, imam sreću da radim sa najmlađim, najslađim i izuzetno talentovanim ljudima.

Da li vam takmičari kažu da zbog vas nemaju tremu ili im savetujete nešto pred nastup?

- Kada god mogu, pružim im podršku pred izlazak na binu. Posebno onim takmičarima koji prvi nastupaju. Znaju da sam tu za njih, uz njih i pored njih. Radovala bih se ako bih znala da se pored mene osećaju mirnije. Što se treme tiče, uvek im kažem da je to normalno i da je i ja imam prvih desetak sekundi (smeh).

Emocije kod najmlađih učesnika su iskrene. Kako uspete da ostane mirni ili se desi da nekada ne možete protiv sebe?

- Drago mi je što je tako, to je čistota koje nema mnogo kod odraslih ljudi i zato sam ja privilegovana što sam tu. Ne ostanem uvek mirna, i ne želim da zadržavam svoje emocije. Najiskrenije se smejem ili plačem kada klinci te emocije izazovu kod mene.

Mnoge komplimente dobijate za voditeljski posao, ali vi ste pre svega glumica. Da li biste mogli da zamislite jedan poziv bez drugog?

- Pa, ne bih. Gluma je ono što volim, što sam studirala, ali za ovih 13 godina rada na televiziji mnogo sam zavolela voditeljski posao i ne bih volela da nečega moram da se odreknem.

U pozorištu ste veoma aktivni, koliko ste premijera imali od početka godine?

- Do sada dve. Počelo je sa “Sumnjivim licem” u martu, a pre nekoliko dana je premijerno izvedena i predstava Midsummer night ili “Najluđa noć” koja se sada redovno igra u “Akademiji 28”, a 25. decembra biće i premijera mjuzikla “Pepeljuga” u Sava centru.

Na osnovu čega birate uloge?

- Nisam član nijednog pozorišta, samim tim što imam mogućnost i da biram sa kim ću da radim. Važno mi je da mi ekipa sa kojom radim prija. Inače sam radoholik, retko sam odbijala pozorišne uloge, ali mi je bitno da se nikada ne postidim onoga što radim i da čvrsto mogu da stojim iza svojih projekata. To mi je važno kao čoveku. Kada je gluma u pitanju, bitno mi je da radim sa što više kolega, sa što različitijim rediteljima i u najrazličitijim žanrovima.

Kakvu ulogu priželjkujete?

- Filmsku (smeh).

Nedavno je održana premijera “Najluđe noći” u “Akademiji 28”. Kakvi su vam utisci?

- Veoma pozitivni. Jedna lagana komedija u kojoj publika može da se opusti i uživa. Bračni par optužuje jedno drugo za neverstvo i na scenu stupa agencija “Glas istine” koja u ponudi ima i poligrafsko ispitivanje. Međutim, sekretarica, koju igram, greškom dopusti da vide pitanja za poligraf i tada zapravo počinju da se razvijaju razne peripetije.

Imate mnogo obaveza, kako sve postižete?

- Pored svega vikendom radim u prvoj školi mjuzikla “Bulevar 77” u UK “Vuk Karadžić”. Najmlađim polaznicima držim časove glume. Ne znam ni sama kako postižem. Trenutno živim jedan turbulentan, ali lep period. I time bih se pre pohvalila nego što bih se žalila.

U emotivnoj vezi ste već dugo, da li ćemo vas uskoro gledati u ulozi mlade?

- Ako mi neko ponudi dobar scenario - hoćete. Da naglasim - honorar nije bitan!

Marijana Mićić iskreno o ljubavi: Miloš je uspeo da obuzda moju ludačku energiju

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva

Pročitajte još