Emina Jahović: Nisam se udala zbog novca, slave ili popularnosti!

Emina Jahović: Nisam se udala zbog novca, slave ili popularnosti!

Autor: | 04/12/2016

0

Iako važi za jednu od najlepših žena na našoj estradi, koju su često poredili sa svetskom glumicom Penelopom Kruz, Emina Jahović priznaje da joj suprug nalazi mane.

- Mustafa me kritikuje kada sam mršava, a ućuti kada se ugojim. Za razliku od njega, ja volim da sam mršava i za mene žena nikada nije dovoljno mršava, smatram da uvek može još manje kilograma da ima. Svaka žena treba da izgleda zdravo i da se bavi sportom - kaže pevačica u razgovoru za Alo i tvrdi da gradska šuškanja kako je najbogatija žena u Istanbulu, gde živi sa suprugom i njihova dva sina Javuzom i Jamanom, nisu tačna.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/emina-jahovic-otkriva-da-nisam-pevacica-verovatno-bih-bila-lekar/

- Moj muž je osoba koja je pre svega bogata u duši. Bogatstvo ne predstavlja samo da ste bogati u novcu, već da si dobar čovek. Daleko da sam materijalno najbogatija u Istanbulu. Moj suprug nema u ormaru najskuplje stvari i nije od onih koji po svaku cenu žele da budu u prvom planu. Dosta je povučena osoba i porodična. Ni jednog trenutka se nisam udala zbog novca, slave ili popularnosti, bila sam pre njega uspešna žena, osoba koja se ozbiljno bavila poslom pevačice i zarađivala svoj dinar - kaže Emina, koja priznaje da je suprug nagovara da imaju još jedno dete.

- Volela bih da se ostvarim u ulozi majke ponovo, ali nisam sigurna da imam vremena i strpljenja da sve krenem ispočetka. Da se bakćem oko cucli, flašica i drugih stvari. Dok su moje drugarice kada sam ja bila trudna izlazile u grad i uživale, uvek sam im govorila: „Videćete kada vi budete trudne, a ja ću da idem u grad i uživam.“ Došlo je to vreme sada, ja uživam, a one podižu decu - kroz smeh kaže pevačica za Alo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: emina jahović