Isidora Bjelica sebi za rođendan poželela da ponovo oseti šta znači obična radost života

Isidora Bjelica sebi za rođendan poželela da ponovo oseti šta znači obična radost života

Autor: | 11/12/2016

0

Spisateljica Isidora Bjelica, koja se godinama bori sa karcinomom, juče je proslavila 49. rođendan.

U pauzama od terapija Isidora je otputovala kod prijateljice na Kipar, kako bi se malo odmorila, ali i dočekala svoj rođendan. Isidora ima veliku podršku svoje porodice i otkriva šta je sebi poželela za divan dan.

Isidora odgovorila borcima za prava životinja: Skinite mi se s grbače, ne pada mi na pamet da bacim bunde!

Kod prijateljice sam na Kipru, između terapija odmaram. Sebi želim da više nikada ne osetim teške bolove i strah i da ponovo osetim šta znači obična radost života - rekla je Isidora, a piše alo.rs.

Isidora je proteklih meseci proživljavala pravu dramu, zbog čega je napustila Srbiju i otišla u Crnu Goru. Njoj i njenoj porodici je jedna ženska osoba pretila smrću, a tek kada je otkriveno o kome se radi, Isidora je došla u Beograd.

Opasnost je prošla: Isidora Bjelica se posle dva meseca “izgnanstva” vratila u Srbiju (foto)

Morala sam da promenim broj telefona, doživela sam takav šok da mi se samo za 15 dana zdravstveno stanje drastično pogoršalo. Naročito me je potreslo što je pretnja upućena mojoj maloletnoj Vili, zbog čega je ona dobila teške alergije i opstruktivni bronhitis, kao da joj nije dosta što je u stalnom strahu za majku i što odrasta po hemoterapijama. Nadala sam se da će se to razrešiti, ali umesto toga je moje dete od 14 godina privedeno na informativni razgovor po prijavi žene čiji je sin psovao Vili "kancerogenu majku" i koji joj je slomio telefon - ispričala je tada Bjelica.

Iako su rezultati pre nekoliko meseci bili ohrabrujući, Isidori se, kako je ispričala, kancer ponovo vratio zbog svega što joj se dogodilo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: isidora bjelica