Miloš Biković osvaja rusku publiku šarmom Elvisa Prislija (video)

Miloš Biković osvaja rusku publiku šarmom Elvisa Prislija (video)

Autor: | 15/12/2016

0

Uloge i naslovi za njim već su dovoljna podloga za laskavu titulu najperspektivnijeg domaćeg glumca mlađe generacije. Ipak, harizmatični Miloš Biković (28) dobro zna da je takvo priznanje zasnovano na potvrđivanju sa svakom novom rolom.

Granice Srbije talentom je prešao davno, odmah pošto je postao miljenik proslavljenog ruskog režisera Nikite Mihalkova, zahvaljujući kojem Rusiju danas doživljava kao drugi dom.

I dok ga mi pamtimo kao Tirketa iz "Montevidea" ili po likovima iz serijala "Stižu dolari", "Bela lađa" i "Samac u braku", Biković danas gradi uspešnu karijeru spajajući ulogama istok i zapad.

Poput eksplozije odjeknula je vest da snima film "Muzika tišine" sa holivudskim glumcem Antoniom Banderasom, i to u isto vreme kad zahvaljujući ulozi Pavela Abramoviča u ruskom komičnom serijalu "Hotel Elen" (počela da se prikazuje 28. novembra), spinofu popularne "Kuhinje", osvaja tamošnju publiku šarmom Elvisa Prislija.

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Dec 8, 2016 at 7:23am PST

- "Hotel Elen" sasvim je novo iskustvo u odnosu na "Bezdušne" i "Sunčanicu". Moj lik je razmaženi mladić koji je od rođake u nasledstvo dobio hotel na upravljanje. Tokom serijala mnogo puta će nasmejati, rastužiti, izneveriti i oduševiti publiku, ali ne mogu reći da mi je zbog ekstravagantne ličnosti potpuno stran. Svako od nas nekada se našao u njegovoj koži - poručuje za ruske medije zvezda u usponu, ističući da mu Rusija nije nimalo strana.

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Dec 5, 2016 at 12:33am PST

Činjenica je da mu je ruski glumački svet neskromno otvorio vrata, tako da sad više vremena provodi u Rusiji nego u rodnoj zemlji. Ipak, napominje da se tamo ne oseća kao stranac.

- Čini mi se da me u Rusiji tretiraju kao Evropljanina, a ipak me okružuju neizmernom slovenskom i pravoslavnom bratskom ljubavlju. To su privilegije koje ne može dobiti svaki stranac u Moskvi - kaže harizmatičan glumac, i dodaje da mu je uloga u seriji "Hotel Elen" ostvarenje sna o kojem je dugo maštao.

- Već sam gledao "Kuhinju" i oduševila me je. Poziv da se oprobam u nastavku jednog od ruskih najuspešnijih serija za mene je bio izazov koji se ne odbija. Istina, ekipa je bila već uhodana, ali brzo sam se uklopio u njihov savršen ritam. Sad ih doživljavam kao veliku porodicu kojom vladaju iskrene emocije - priznaje Miloš.

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Nov 30, 2016 at 3:55am PST

U pauzi od saradnje sa Mihalkovom poradio je na najtežem zadatku - jezičkoj barijeri.

- Odrastao sam uz brata koji je bio ruski monah, tako da sam osnovama jezika rano ovladao, još devedesetih. Kao i svaki jezik kojim se čovek ne služi i moj je u međuvremenu pomalo "zarđao", ali zahvaljujući učestalosti uloga u ruskim projektima, "podmazan" je i dobro me služi.

#отельэлеон

A video posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Nov 28, 2016 at 7:54am PST

Na pitanje da mu li zbog posla i obaveza u Rusiji ponekad nedostaje domovina, talentovani glumac odgovara da se u Moskvi oseća kao u Beogradu, mada postoje određene razlike.

- Na primer, kad u Beogradu uđeš u apoteku, pet minuta pre zatvaranja, prodavac će te uslužiti, jer radni dan još nije gotov. U Rusiji će te iskreno upitati: "Zašto si dosad čekao da kupiš lek?" Rusi su mnogo iskreniji i ležerniji čak i od Srba, koji se smatraju prilično opuštenim narodom. To je ono što mi se u Rusiji najviše dopada - rekao je Biković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram
Tagovi: miloš biković