Stigla je nova BRESKVICA x ARTDECO kolekcija šminke

Stigla je nova BRESKVICA x ARTDECO kolekcija šminke

Autor: | 01/04/2024

0

#Jasminparfimerije  #BreskvicaxArtdeco

„Budi zvezda svog makeup univerzuma” poručuju složno muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica i nemački brend ARTDECO. Rezultat njihove inspirativne saradnje je linija proizvoda BRESKVICA x ARTDECO, koju odlikuje spoj urbanog stila i estetike.

Promo

 

U svetu gde autentičnost igra ključnu ulogu, brojni kvalitetni proizvodi za lice, oči i usne iz kolekcije BRESKVICA x ARTDECO podsetiće vas na važnost originalnosti i inspirisati da naglasite jedinstvenost, smelost i lepotu.

Promo

 

„Između mene i brenda ARTDECO postoji posebna veza – taj neki urbani stil. Verujem da je svima već dobro poznato da je šminka moja velika ljubav i da se dugo bavim ovom tematikom, te je kolekcija BRESKVICA x ARTDECO došla 'kao tačka na i'. A ako me pitate kako bih je ukratko opisala, rekla bih da savršeno pristaje svakoj devojci u svakoj prilici”, izjavila je Breskvica na ekskluzivnoj promociji u „Jasmin” parfimeriji u centru Beograda.

Trenutno jedna od najpopularnijih mladih zvezda i sama je spremna na poigravanje sa različitim makeup stilovima. Samim tim idealna je muza za novu makeup kolekciju koja donosi sveže ideje.

Promo

 

Kampanja BRESKVICA x ARTDECO prevazilazi tradicionalne standarde lepote, ističući raznolikost, individualnost i transformativnu moć šminke.

„Moj makeup stil konstantno se menja. U poslednje vreme preferiram prirodnije izglede, što nipošto ne znači da se odričem ajlajnera, koji je moj zaštitni znak”, kaže lepa pevačica.

BRESKVICA x ARTDECO kolekcija ne samo da prati najnovije trendove već ih i postavlja.
Uz sjajne nove proizvode, nijedan makeup san nije nedostižan!

Nova kolekcija dostupna je od 1. 4. 2024. u svim Jasmin parfimerijama i na online shopu jasmin.rs.

Više informacija o BRESKVICA x ARTDECO proizvodima potražite na jasmin.rs.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Promo

Pročitajte još