Nika Tošić ukrala mamin trik: Do savršene frizure trebalo joj je pet minuta, evo i kako

Nika Tošić ukrala mamin trik: Do savršene frizure trebalo joj je pet minuta, evo i kako

Autor: | 24/12/2023

0

Frizura Nike Tošić savršeno stilizovana

Nika Tošić je velika zvezda TikToka i Instagrama.

Pratioce, koji su imali uvid u to kako se od devojčice zaljubljene u sport transformiše u tinejdžerku zainteresovanu za sve što vole mladi, u poslednje vreme zabavlja eksperimentima imidžom, a predstavlja i neke svoje beauty izume.

Instagram

 

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića nedavno je posetila Beč, a fanovima je pokazala da je, osim fantastičnog stila, od mame nasledila još mnogo toga, a najviše praktičnost.

Pročitajte: Kako te nije blam da se sutra pojaviš u školi - Nika Tošić burno reagovala na pitanje o majci: To je moj život...

Naime, možda ste primetili da pop diva kada u blizini nije frizer, a to je obično na letovanju, ponekim gostovanjima ili kada se obraća fanovima iz porodičnog doma, uvek nosi praktične frizure, tačnije, one koje se prave na brzaka, najverovatnije njenih ruku delo.

Instagram

 

Tako smo na Jeleninim selfijima mogli često da vidimo neobavezne niske punđe, sa preciznim razdeljkom na sredini, kosu skupljenu u rep sa dva puštena pramena napred. 

Nema sumnje - Karleuša i te kako zna da spoji praktično, lepo i stilizovano.

Pročitajte: Bez figara, četke i viklera - Trik Nike Tošić za uvijanje kose možda izgleda šašavo, ali pravi savršene talase

Gotovo da svaku frizuru koju je napravila u kućnoj radinosti možete poneti i u najluksuznijim restoranima, ali i u šetnji gradom, a upravo tu praktičnost nasledila je i njena mlađa ćerka Nika koja se pojavila sa perfektnom pletenicom kao da je tek izašla iz frizerskog salona.

Instagram

 

Naime, Nika je kosu skupila u rep, vezala je jednom gumicom, isplela pletenicu i vezala je drugom gumicom.

Do sjajnog "street style" trebalo joj je samo pet minuta sređivanja, a verujemo da ćete već danas poželeti da isprobate frizuru Nike Tošić.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti