Sve za lepotu: Dušica Jakovljević otišla na operaciju, nećete verovati šta je rešila da koriguje ovaj put

Sve za lepotu: Dušica Jakovljević otišla na operaciju, nećete verovati šta je rešila da koriguje ovaj put

07/11/2022

1

Dušica Jakovljević otišla na operaciju

Ulepšavanje kod plastičnih hirurga uzelo je maha kod brojnih dama sa javne scene, a estetskim korekcijama nije odolela ni Dušica Jakovljević. Popularna voditeljka je u poslednjih nekoliko godina značajno promenila svoj izgled, ali izgleda da je ipak želela još nešto da koriguje.

Pročitajte: Preko noći je porasla u prelepu crnku - Ćerka Dušice Jakovljević ukrala mami šou, svi je gledaju (foto)

Boško Karanović

 

Naime, prema pisanju domaćih medija, Dušica se trenutno nalazi na jednoj privatnoj klinici, gde se podvrgla operaciji nosa. Rijaliti voditeljka se u više navrata osvrnula na estetske intervencije koje je radila.

Pročitajte: Nećete verovati ko ih je upoznao! Dušica Jakovljević do pre 3 nedelje bila u braku, ovo je producent sa kojim ima dvoje dece (foto)

Instagram

 

"Ja se jesam promenila, ali moje telo se menjalo, moje lice, kilaža i to se nekako drugačije raspoređivalo. Ja nemam 25 godina, ali imam energiju kao da imam 24, tako da zašto ne bih uradila nešto na sebi što ja želim? Sa druge strane, ja sam promenila svoj osmeh, tačnije uradila sam zube jer sam smatrala da to može još savršenije da bude... Smatram da je to vođenje računa o sebi, da ja sebi budem prijatnija, lepša, pa i da probam nešto što mi se ne svidi, ali sve to prođe za koji mesec.“

Komentari (1)

Loading
Nele 08:59 09.11.2022
Odgovori

Skroz se upropastila intervencijama izgubila sarm ...to je primer kako netreba raditi

hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još