Recite „Zbogom!“ višku kilograma i celulitu

Recite „Zbogom!“ višku kilograma i celulitu

Autor: | 08/07/2022

0

Jedna od najvećih istina izrečenih o lepoti je da ta da ona dolazi iznutra. Istina je takođe da pet, deset ili više kilograma manje neće rešiti neke suštinske životne probleme…ali da li će osoba biti srećnija ukoliko bude bila zadovoljna i svojim spoljašnjim izgledom, odrazom u ogledalu i “slikama bez filtera”, odgovor je sigurno: da. Takođe, da li će osoba bez viška kilograma imati više energije, snage i potencijalno bolje zdravstveno stanje (ukoliko u obzir uzmemo da je gojaznost jedan od osnovnih faktora rizika za razvoj većine bolesti), odgovor je takođe: da.

Zato je odluka o gubitku viška kilograma, redukciji telesne težine i poboljšanju fizičkog izgleda, ne odluka koja se tiče lepote već odluka koja se zapravo tiče zdravlja, sreće i ličnog zadovoljstva.

Prva preporuka koju ćete uvek čuti ili pročitati kada je u pitanju tema mršavljenje, ukratko zvuči ovako: „Promenite loše navike u ishrani i uvedite fizičke aktivnosti u svoju dnevnu rutinu“. Pokrenuti se i uvesti zdrave navike, ipak, nije tako lako. I nije tu reč samo o odlučnosti i slabom ili jakom karakteru i volji. Izazova je mnogo, prepreka još više. Zato su nam pravi partneri i podrška u tom procesu važni, posebno u periodima kada smo na početku i kad nam je važno da do prvih vidljivih rezultata imamo i dovoljno snage i istrajnosti. 

Promena rutine, naročito kada je reč o dotadašnjem nezdravom načinu življenja i ishrane, praćena je vrlo često osećajem malaksalosti i iscrpljenosti, glavoboljama i svim onim manifestacijama koje početak čišćenja organizma od toksina nužno nosi. 

Promo

 

Good-bye kilogrami su nova, originalna formulacija koja sadrži pažljivo odabranu kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koja mogu doprineti kontroli telesne težine na zdrav i prirodan način, bez osećaja iscrpljenosti, umora i malaksalosti. Zbog svog jedinstvenog sastava (L-karnitin, garsinija, bromelain, hrom i zeleni čaj) ovaj proizvod je bezbedan za kontinuiranu primenu i omogućava postepeno i zdravo mršavljenje. To znači da nema „jo-jo efekta“  i vraćanja na staru kilažu odmah po prestanku korišćenja preparata. Uz Good-bye kilograme ne mršavi se tako što se samo izbacuje višak tečnosti, koji praktično daje neku vrstu iluzije o smanjenju kilaže na vagi, dok masne naslage i dalje ostaju. Ovo je formula koja istovremeno i ubrzava metabolizam i pojačava potrošnju masnoća, podstiče sagorevanja masnih naslaga, pozitivno utiče na nivo šećera u krvi (i na taj način reguliše apetit) i doprinosi eliminaciji štetnih produkata metabolizma i toksina iz organizma.

Na koji način aktivni sastojci sadržani u proizvodu Good-bye kilogrami deluju?

Ekstrakt garsinije standardizovan na 60% hidroksilimunske kiseline (HCA) doprinosi kontroli telesne težine, pomaže u održavanju normalnog nivoa šećera i masti u krvi, smanjuje apetit i osećaj gladi. HCA inhibira lipogenezu, sprečava deponovanje masti i dovodi do gubitka telesne težine.

Promo

 

L-karnitin poboljšava energetski metabolizam. Njegova osnovna uloga je u metabolizmu masti, njihovom transportu kroz membranu mitohondrija i iskorišćavanju kao izvora energije, što za rezultat ima stimulaciju sagorevanja masti bez osećaja nedostatka energije, iscrpljenosti i umora.

Bromelain, poreklom iz ananasa, doprinosi normalnom varenju, hidrolizi proteina, drenaži tkiva, kao i postizanju i održavanju normalne telesne težine.

Hrom doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata.

Promo

 

Ekstrakt zelenog čaja sadrži katehine koji deluju antioksidativno (doprinose detoksikaciji organizma) i termogeni efekat koji doprinosi gubitku viška kilograma i kontroli telesne težine.

Gubitak kilograma često za posledicu ima pojavu opuštene kože, koju često opisujemo kao „višak kože“ nakon redukcije telesne mase. Kako bi paralelno sa procesom mršavljenja, sačuvali i lep izgled kože, potrebno je redovno nanositi proizvode koji će poboljšati njen tonus i elastičnost.

Promo

 

Good-bye cellulit gel je formulisan na bazi kofeina, uree, arganovog i bademovog ulja, bršljana i koenzima Q10.  Namenjen je za negu kože zahvaćene celulitom i kože koja je izgubila tonus, elastičnost, vlažnost i mladalački izgled. Zahvaljujući svojoj formulaciji ovaj gel pomaže u redukciji celulita, ali istovremeno ima i anti-age efekat na kožu.

Promo

 

Kofein stimuliše mikrocirkulaciju i doprinosi procesu lipolize i redukcije masnih naslaga. Urea hidrira kožu, povećava njenu elastičnost i čini je glatkom i nežnom na dodir. Urea omogućava da ostali aktivni sastojci gela prodru dublje u slojeve kože i pomognu eliminaciju tvrdokornog celulita. Arganovo ulje ima anti-age efekat na kožu, ono doprinosi da koža sačuva svoj tonus i turgor i tako se zaštiti od prevremenog starenja. Bademovo ulje hidrira i hrani kožu, čuvajuću njen prirodan ten i lep izgled. Bršljan poboljšava mikrocirkulaciju, doprinosi povećanju elastičnosti i zategnutosti kože, čime koža gubi izgled „pomorandžine kore“. Koenzim Q10 kao antioksidans doprinosi detoksikaciji i stimuliše stvaranje energije neophodne za procese redukcije masnih naslaga. Dodatak mentola daje prijatan osećaj hlađenja nakon nanošenja gela.

Uz proizvode Good-bye kilogrami i Good-bye cellulit gel recite „Zbogom!“ višku kilograma i celulitu i neka ovo leto bude samo u znaku dobrog provoda, sjajnog druženja, uzbudljivih putovanja i vas zadovoljnih u svojoj koži!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još