Brojni fotografi su pokušavali, a ona je konačno uspela: Ovo je Jelena Karleuša bez šminke! (foto)

Brojni fotografi su pokušavali, a ona je konačno uspela: Ovo je Jelena Karleuša bez šminke! (foto)

Autor: | 23/02/2022

0

Jelena Karleuša bez šminke

Izgled Jelene Karleuše uvek se komentariše. Najbolja ili „najgora“, ali nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kraljica transformacije i najbolje odevena ličnost javne scene ‒ u to nema sumnje. Ali da li ste nekad videli pop divu bez jake šminke?

Pročitajte: Zabrana prilaska je istekla - Pojavio se na pragu Jelene Karleuše na Dan zaljubljenih, očaravajuće fotografije

Instagram

 

Jelena Karleuša bez šminke je pred vama 

Brojni fotografi pokušavali su da je uslikaju u za većinu žena najgorem mogućem izdanju, ali im to uglavnom nije polazilo za rukom, sada je jasno i zbog čega. Jelena Karleuša bez šminke izgleda savršeno.

Prirodna, bez scenskog mejkapa, veštačkih trepavica, puštene kose i sa osmehom na licu JK je pokazala kako izgleda kada je samo Jelena. Objavila je selfi iz svog prelepog doma i tako brojnim fotografima skratila muke. 

Pročitajte: Pravi muškarac ne vređa svoju ženu - Poruka Jelene Karleuše zaintrigirala javnost, svi se pitaju kome je upućena

 

„Uvek kažem: Ova žena je najlepša bez šminke i najveći greh je zlobnim dušama i silnim paparacima što su pokušali da od nje naprave monstruma! Spavate li mirno“, samo je jedan od komentara armije fanova oduševljenih kako Jelena Karleuša izgleda bez šminke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još