Proslava rođendana o kojoj se priča: Jelena je blistala, Atina i Nika nikad srećnije, a ambijent kao iz bajke (foto)

Proslava rođendana o kojoj se priča: Jelena je blistala, Atina i Nika nikad srećnije, a ambijent kao iz bajke (foto)

Autor: | 09/09/2020

0

Ćerke Jelene Karleuše rođendan su ove godine proslavile, kao i do sada, sa drugarima i uz sjajnu atmosferu. Jelena je odlučila da svojim mezimicama priredi bajkovitu žurku u dvorištu porodične kuće na Senjaku. Atina (12) i Nika (11) jedva su dočekale da društvo pristigne i da krene luda zabava.

Devojčice su prelepo obučene dočekale svoje goste, a mama Jelena pobrinula se za fenomenalno posluženje, kao i čarobnu dekoraciju.

- Moje devojke su i zvanično napunile 11 i 12 godina. Srećan rođendan - napisala je ponosno Jelena Karleuša na svom „Instagramu“ i objavila set očaravajućih fotografija.

Slatki sto prepun ukusnih kolača i krofni oduševio je drugare slavljenica, a fotografisanje pored pink balona bilo je atrakcija večeri.

Pročitajte: Ovo možete i vi - Šta je mama Jelena Karleuša poklonila ćerkama za rođendan?

Slavljenice nisu skidale osmeh s lica, a kada su na red došle rođendanske torte i animator, atmosfera je bila na vrhuncu.

Jelena je blistala u srebrnom kompletu koji je istakao njene obline i po ko zna koji put pokazala da je majstor organizacije i dobrog provoda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 8. Сеп 2020. у 11:17 PDT

Ćerke Jelene Karleuše - rođendanske želje su bile jasne

Ćerke Jelene Karleuše rođendan su dočekale i sa posebnim željama za poklon.

‒ Nika je juče dobila poklon od mame. To je onlajn poklon, zato što ona ništa ne želi materijalo. Decu varaju nekim igricama i tim igricama uplaćuješ novac. Tu su neke mace koje se bogate, u stvari to nisu mace, to su neki robloksi i onda ti uplaćuješ novac da bi taj robloks bio bogat. Eto, moja ćerka je dobila za poklon da njen robloks bude mnogo bogat, znači ništa bačene pare ‒ priča Jelena i dodaje šta će pokloniti starijoj ćerki.

‒ Atina je tražila stalak za mobilni telefon da bi mogla sama sebe da snima za „TikTok“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović, Instagram, Instagram printscreen

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti