Aleksandra Prijović pokazala dugo skrivani deo tela (foto)

Aleksandra Prijović pokazala dugo skrivani deo tela (foto)

Autor: | 29/07/2020

0

Aleksandra Prijović pokazala je telo, koje samo godinu i po dana posle porođaja izgleda savršeno. Tokom karantina, poznata pevačica objavila je nekoliko fotografija na kojima se vidi da je dosta smršala. Slike sa letovanja koje objavljuje na svom „Instagramu“ govore u prilog tome da Aleksandra sada nema ni gram viška i da izgleda kao boginja.

Lepa Brenina snajka pridružila se porodici Živojinović na luksuznom krstarenju po Sredozemnom moru. Dane provodi na luksuznoj jahti i plažama, a svojim fotografijama ne prestaje da oduševljava fanove.

Aleksandra Prijović pokazala je telo u narandžastom bikiniju i izazvala lavinu komentara na „Instagramu“, a gotovo svaki od njih bio je kompliment na račun njenog sjajnog izgleda.

Pročitajte: Aleksandra Prijović izgleda kao boginja, a ovo je razlog za to!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jul 28, 2020 at 10:42am PDT


Do sada nismo imali prilike da zgodnu mamu vidimo u kupaćem kostimu, jer je svoje telo skrivala od radoznalih pogleda, nakon porođaja. Ipak, sa gubitkom kilograma povratila je samopouzdanje i osmelila se kada je izbor odevnih kombinacija za fotkanje u pitanju.

Pre nedelju dana sa suprugom se pridružila porodici na odmoru u Monte Karlu, gde su Filip i ona otišli kako bi svi zajedno proslavili Bobin rođendan. Odlazak u Monte Karlo objavila je fotografijom u romantičnoj haljini sa cvetnim printom, a narednih dana usledile su fotke u sličnim izdanjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jul 18, 2020 at 12:28pm PDT


Međutim, posle nekoliko dana provedenih na suncu, Aleksandra je odlučila da pokaže zavodljivu prirodu i više ne skriva svoje zanosno telo.

Prvi put je zapalila „Instagram“ fotkom u roze topu, kada je pokazala savršen ravan stomak i vitki struk.

Pročitajte: Aleksandra Prijović - Sin Aleksandar je od rođenja glava kuće i šef naših života

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jul 21, 2020 at 8:23am PDT


Široke lepršave haljine zamenila je uskim, koje su dodatno istakle njenu ženstvenu liniju, a onda je poslednjom fotografijom oduševila fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jul 28, 2020 at 3:14am PDT


Aleksandra je objavila sliku u bikiniju dok se sunča na plaži i pokazala da izgleda nikad bolje, što je na društvenim mrežama pokrenulo lavinu komentara.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti