Spremni ste za promenu: Koja frizura Jelene Karleuše bi vam najbolje pristajala?

Spremni ste za promenu: Koja frizura Jelene Karleuše bi vam najbolje pristajala?

Autor: | 16/06/2020

0

Frizure Jelene Karleuše ostavljaju bez teksta. Diva ne samo da je jedna od najstilizovanijih žena na našim prostorima, već diktira trendove i u „beauty“ svetu.

Njena revolucija, kada su frizure u pitanju, počela je kada se ošišala posle smrti majke Divne. Od tog trenutka u životu Jelene Karleuše desilo se nekoliko krupnih udaraca, sa kojima se pevačica hrabro borila. U poslednjih godinu dana bila je na meti medijskog linča, zadirali su joj u brak, intimu, posao, a samim tim nisu je pustili da gubitak odboluje kako dolikuje.

Pročitajte: Jelena Karleuša - Ni Madona ni Lepa Brena ne bi radile to što sam ja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 4, 2020 at 9:01am PDT

Za vreme svoje lavovske borbe Jelena se ugojila, a zatim i drastično omršala, nekoliko puta promenila je frizuru, a izgleda da je svaka od njih nosila snažnu poruku o periodu života u kome se nalazila.

Sada diva izgleda bolje nego ikada. Ako i vi želite da u život unesete promenu i zatvorite jedno poglavlje, ona je prava inspiracija da vas podstakne da zakoračite u nove životne izazove.

Frizure Jelene Karleuše ‒ Pixie cut

„Pixie cut“ jedna je od najpopularnijih frizura ove sezone, a Jelena Karleuša opet je bila korak ispred svih kada su trendovi u pitanju. Ona se za ovu frizuru odlučila kada se ošišala posle majčine smrti. U znak žalosti odsekla je kosu, ali je ujedno poslala poruku da je vreme za novi početak. Ako ste smeli i ekscentrični, a ujedno želite veću promenu, ovo je prava frizura za vas.

Pročitajte: Modna inspiracija ‒ Jelena Karleuša diva i modni guru (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 29, 2019 at 11:47am PDT

Afro-lokne

Poslednjom fotografijom na kojoj je pokazala novu afro-frizuru Jelena je zapalila „Instagram“. Preplanuli ten, zanosna figura i kosa, koja asocira na tople letnje noći, učinili su da diva izgleda senzacionalno. Ova frizura idealna je za ekscentrične dame, koje nose atraktivnu energiju i idealna je za tople letnje dane.

Jelena Karleuša diva koja pomera granice - Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 14, 2020 at 12:42pm PDT

Frizure Jelene Karleuše ‒ Glamurozne lokne

Onda kada želi da izgleda kao na crvenom tepihu Jelena bira glamurozne holivudske lokne. Ova frizura nepogrešiv je izbor i možete da je ponesete u posebnim prilikama, kada želite da izgledate ženstveno i prefinjeno.

 Pročitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić – Ljubavna priča popularnog para

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 27, 2020 at 8:21am PST

Kratki bob

Izgleda da je Jelena ponela sve dužine popularne bob frizure, a nedavno je pokazala kako joj stoji kratki bob. Ukoliko želite frizuru koja će istaći kako vašu energiju, tako i vašu atraktivnu prirodu, odlučite se za bob, koji u svakoj prilici izgleda podjednako atraktivno.

Pročitajte: Jelena Karleuša za “Hello!” - Moje suze su opasne i gorke, svako treba da ih se plaši

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 5, 2019 at 3:27pm PST

Visoki rep

Visoki rep oduvek je omiljena letnja frizura. Pravi se lako, a izgleda veoma atraktivno i naročito podiže svaku odevnu kombinaciju. Jeleni stoji savršeno, na njenu dugu plavu kosu. Ukoliko želite da imate jednostavnu, a sjajnu frizuru odaberite baš ovu.

Pročitajte: Jelena Karleuša je srpska Šeron Stoun (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 17, 2018 at 6:25am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram