Novak Đoković, posle 15 godina ljubavi, otkrio šta misli o razvodu od Jelene

Novak Đoković, posle 15 godina ljubavi, otkrio šta misli o razvodu od Jelene

Autor: | 19/06/2020

0

Novak Đoković razvod od supruge Jelene ne može ni da zamisli, pa kada se u medijima nađe neki od takvih napisa, Nole i Jelena se samo smeškaju. Najbolji teniser sveta već 15 godina u srećnoj je i skladnoj emotivnoj vezi. Na pitanje šta mu prvo prođe kroz glavu kad pročita povremena medijska nagađanja o stabilnosti u njegovom bračnom životu, Novak je za hrvatsku „Gloriju“ rekao:

‒ Ne čitam i ne pratim medije, uglavnom ne. Tako da se ne uznemiravam. Razumem da je ljudima zanimljivije da pročitaju Nole i Jelena se razvode, nego Nole i Jelena se vole. Ali, to ne utiče na mene i Jelenu jer mi se zaista volimo.

Pročitajte: Novak, Stefan i Tara spremili prelepo iznenađenje za Jelenin rođendan (foto)

Najbolji svetski teniser istakao je da ni on ni njegova supruga nisu opterećeni datumima, već da jedno drugom izjavljuju ljubav svaki dan.

‒ Ni Jelena ni ja nismo opterećeni takvim formalnostima. Oboje naš odnos doživljavamo tako da ga svaki dan negujemo, da ne zapustimo ono što našu ljubav čini tako snažnom. Za svaki odnos je važno da ne podrazumevamo stvari i da ga ne zanemarujemo. Poslovni, privatni, ljubavni, porodični, bračni.. Posvetio sam se svemu što je nama važno ‒ rekao je Novak.

Pročitajte: Porodica je sve - Jelena, Novak, Stefan i Tara Đoković u jesenjoj avanturi po Londonu (video)

Novak Đoković ‒ Razvod od Jelene je ludost

Novak Đoković razvod definitivno ne želi ni da komentariše, a ne da o njemu misli. On je naveo šta ga kod Jelene oduševljava i posle 15 godina ljubavi.

‒ Sve. Ona je najkompletnija osoba koju poznajem. Otvorena i puna podrške. Uz nju rastem, kao što se trudim da i ona raste uz mene ‒ kazao je Nole.

Pročitajte: Novak Đoković na plaži sa najslađom devojkom na svetu (foto)

Novak je za ovaj hrvatski medij odgovorio i na pitanje da li je istina da su očevi slabiji na ćerke.

‒ Uh, ne bih da generalizujem, ali mislim da jeste. Tara je toliko umiljata, nežna, sada sve više traži mene. Ranije je bilo mama, mama. Sada kada me vidi, tako me nežno zagrli da svet staje ‒ iskren je teniser.

Novak je više puta isticao da mu je najveći uspeh u životu to što je otac dvoje preslatkih mališana. Na pitanje da li bi voleo da i Tara i Stefan krenu njegovim stopama, Đoković je iskreno odgovorio:

‒ Voleo bih da veruju u svoje snove, da sanjaju, vredno rade i da im se snovi ostvare. Ja živim svoj san. To želim i svojoj deci.

Pročitajte: Novakova mezimica - Kako Tara voli tatu (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram