Maske su pale: Sanja Marinković konačno odgovorila na pitanje da li se razvela

Maske su pale: Sanja Marinković konačno odgovorila na pitanje da li se razvela

Autor: | 18/06/2020

0

Sanja Marinković razvod do sada nikada nije jasno potvrdila, ni demantovala. Njene izjave o prekidu devetogodišnjeg braka sa Aleksandrom Uhrinom uvek su bile nedorečene ili dvosmislene.

– Verujem da na svetu postoji više velikih ljubavi nego uspelih brakova. Venčanje nije kao kada kupujete veš-mašinu, pa dobijete garantni list u kome piše koliko će trajati. Kada sam se ja venčavala, to u startu nije bilo neka naša mera sreće, jer smo se uzeli kada je naš sin Strahinja već imao četiri godine. Ni tada nisam tražila nikakve garancije koliko će ljubav i sreća trajati, kao što ni sada neću tražiti. Nisam se razvela, ali vreme će pokazati ‒ rekla je Sanja krajem prošle godine.

Pročitajte: Svi se pitaju - Da li se razvodi Sanja Marinković?

Mediji su do sada brojnim pitanjima pokušavali da od nje dobiju potvrdu ili demanti, ali sve je ostajalo na nivou spekulacija. Ali, kako nijedna tajna na kraju ne može biti sakrivena, Sanja je svoju poverila najboljoj prijateljici Vesni Dedić.

‒ Mi smo dobre prijateljice i majke bez partnera u smislu bez supruga. Nastavljamo dalje. I kažem da smo sve lepe i manje lepe trenutke prošli zajedno ‒ izjavila je za „Blic“ Sanja Marinković i prvi put javno rekla da je bez supruga.

Sanja i Aleksandar, koji je montažer i reditelj, upoznali su se na snimanju. Kako voditeljka kaže, to je bila obostrana ljubav na prvi pogled. Tokom snimanja razgovarali su samo nekoliko minuta, ali je Sanja odmah uvidela da je to idealan čovek za nju. Ubrzo posle upoznavanja počeli su da se zabavljaju. Godine 2007. dobili su sina Strahinju, ali nisu odlučili da stanu na „ludi kamen“, već su to učinili četiri godine kasnije.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 17. Мај 2020. у 2:35 PDT

Sanja Marinković konačno potvrdila razvod

Na pitanje da li to znači da se papirološki razvela, Sanja Marinković je bez mnogo razmišljanja odgovorila:

‒ Ja sam i dalje u braku. Još se nisam zvanično razvela. Samo poštujem želje moje porodice da se zadrži intima i stvarno sam u tome istrajala. Ja nisam estradna zvezda. Ne verujem da je moj brak, koji je bio skladan, uobičajen kao kod svake žene na ovim prostorima, nešto intrigantan. Ni sada nije intrigantan. Sve ide svojim tokom, uživamo.

Da li u njenom srcu ima prostora za neku novu ljubav, Sanja je bila kratka i jasna.

‒ Ne nadam se ničemu u tom smislu. Ja sam potpuno ispunjena.

Pročitajte: Sanja Marinković razvod ovako komentariše - Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Hello!