Sanja Marinković: Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem

Sanja Marinković: Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem

Autor: | 26/12/2019

0

Sanja Marinković je pred Novu godinu kao i svi rezimirala staru i napravila spisak želja. Naizgled sasvim običnih.

Sanja je napravila listu želja na kojoj su se našle mnoge uobičajene stvari, ali je jedna stavka posebno privukla pažnju gledalaca.

- U mom slučaju na listi su želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i, naravno, ljubav. U 2020. želim da budem najvoljenija žena na svetu, od jutra do večeri. E sad, da li će to biti u braku ili ne, moraću da razmislim - iznenadila je Sanja Marinković i gledaoce emisije „AmiG Show“ i voditelja koji joj je postavio škakljivo pitanje, podstaknut aktuelnim pričama.

Iako se možda samo našalila u prepoznatljivom maniru, poslednja, prilično sumnjiva rečenica podgrejala je glasine koje neko vreme kruže javnošću - da se razvodi. U svakom slučaju, kolega Ognjen Amidžić u novoj godini poželeo joj je „veliku ljubav, bilo u braku ili ne.“

Foto ATA Images

Popularna voditeljka tom prilikom dala je i malo konkretnije viđenje „velike ljubavi“, teme koja je, istakla je, uvek izuzetno osetljiva.

- Verujem da na svetu postoji više velikih ljubavi nego uspelih brakova. Venčanje nije kao kada kupujete veš-mašinu, pa dobijete garantni list u kome piše koliko će trajati. Kada sam se ja venčavala, to u startu nije bilo neka naša mera sreće, jer smo se uzeli kada je naš sin Strahinja već imao četiri godine.

Sanja Marinković veruje da na svetu postoji više velikih ljubavi nego uspelih brakova

Ni tada nisam tražila nikakve garancije koliko će ljubav i sreća trajati, kao što ni sada neću tražiti. Nisam se razvela, ali vreme će pokazati.

Dakle, sve karte su i dalje u igri, iako je nedavnim intervjuom za „Story“ veliki deo javnosti bacila u rebus i naterala na razmišljanje.

- Nisam od onih razmaženih i nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali sam spremna da, ma koliko strahovala od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta.

Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Videćemo da li će ljubav pobediti strah od odlaska. Potreba za ljubavlju, nežnošću i šaputanjem na jastuku kod nas žena zauvek ostaje ista, a ja se ne zadovoljavam mrvicama, bez obzira na godine zajedničkog života.

Sanja Marinković je pozvala prijateljicu Vesnu Dedić i rekla: „Bože, gde se krio ovaj čovek sve ove godine?“

A zajedničkih godina ima puno. Supruga Aleksandra upoznala je na poslu, kada je došla da pogleda prvu epizodu emisije „Sve za ljubav“. Trenutak ljubavi na prvi pogled dogodio se uz stihove pesme Sergeja Ćetkovića „Pogledi u tami“.

Nešto kasnije Sanja je pozvala prijateljicu Vesnu Dedić i rekla: „Bože, gde se krio ovaj čovek sve ove godine?“ Venčali su se u limuzini na putu za Pariz, bez pompe i medija, jednog četvrtka koji im je oboma bio slobodan dan, što se poklopilo sa interesantnim datumom - 11. 11. 2011 – kako se verovalo, idealnim za sklapanje braka. Iako vodi popularnu emisiju čija su glavna tema muško-ženski odnosi, Sanja je svih ovih godina retko pričala o privatnom životu.

https://www.instagram.com/p/B6eMbvaHjJY/

Sanja Marinković nikada nije izgledala bolje

U skladu sa aktuelnim šuškanjima, mnogi su primetili da poslednjih godina na letovanja, zimovanja i sva putovanja ide sama, bez muža. Letos se, na primer, provodila na Ibici i hrvatskoj obali sa Vesnom Dedić. Tamo su obe, sa nešto manjim intenzitetom roditeljskih briga, jer imaju već odraslu decu, ponovo otkrivale čari noćnog života i odmora sa prijateljima.

Da je Sanja zgodna znamo odavno, ali mora se priznati da su fotografije sa poslednjeg odmora otkrile da nikad nije izgledala bolje. Da li je, osim zdravog načina života, čijih se pravila strogo pridržava, za savršen izgled zaslužna i harmonija koju sa porodicom deli daleko od kamera i radoznalih pogleda?

Svom profilu na „Instagramu“ ovih decembarskih dana dodala je još jednu zanimljivost:

- Godine prolaze, ali osmeh ostaje. Kažu da su novogodišnji praznici šansa da ispravimo sve što smo zabrljali. Ponosna sam na svaku “brljotinu” koju sam napravila, iako ih, na moju sreću, nije bilo mnogo. Nisam ljubitelj praznične groznice, ali verujem da je sreća ovih dana zarazna i nemam ništa protiv da taj virus zakači i mene. Čekam da budem očarana.

https://www.instagram.com/p/B6Nwno3n9Vn/

Snežana Ilić Privatna Arhiva

Slične Vesti