Megan Markl i princ Hari najzad pokazali sina: Arči je beba koja se smeje, voli kamere, ali i žene! (foto/video)

Megan Markl i princ Hari najzad pokazali sina: Arči je beba koja se smeje, voli kamere, ali i žene! (foto/video)

Autor: | 25/09/2019

0

Od kako se maleni Arči krstio, svet nije imao prilike da ponovo vidi bebu princa Harija i Megan Markl, ali izgleda da su ponosni roditelji odlučili da je idealan trenutak za njegovo pojavljivanje upravo u Africi.

Četveromesečni Arči Montbaten-Vindzor, sin princa Harija i vojvotkinje Megan, pridružio se svojim roditeljima na druženju uz čaj sa južnoafričkim nadbiskupom i poznatim aktivistom Dezmondom Tutuom i njegovom suprugom.

Uskoro se pojavio snimak dolaska tročlane porodice na čaj, a pritom se vidi kako maleni Arči uživa u majčinom naručju i radoznalo posmatra šta se događa i smeška se. Dezmond Tutu je izjavio kako je oduševljen što ima retku priliku i čast da upozna kraljevski par.

Na druženju su bili i njegova ćerka i supruga koji su komentarisali da mališan voli žene i da mu kamere nisu strane. Arči  je sve prisutne počastio osmesima, a pokazao je da je prilično živahna beba.

Kao što su i najavili, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uključili su svog prvorođenog sina u kraljevski protokol desetodnevne posete Africi, što je malenom Arčiju bilo prvi put.

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još