Hari i Megan danas imaju razlog za slavlje

Hari i Megan danas imaju razlog za slavlje

Autor: | 19/05/2020

0
Prošle su dve godine otkako su se princ Hari i Megan Markl jedno drugom zakleli na večnu ljubav u „Kapeli svetog Đorđa“ u Vindzoru, ali po brojnim dešavanjima koja su obeležila protekli period izgleda da je prošlo mnogo više vremena.
Venčali su se pred svim članovima kraljevske porodice, kao i specijalnim gostima, među kojima su se izdvajali Džordž i Amal Kluni, Dejvid i Viktorija Bekam, Serena Vilijams sa suprugom Aleksom Ohanijanom, Elton Džon sa suprugom Dejvidom Furnišem, glumac Tom Hardi, indijska glumica Prijanka Čopra, i brojnim drugim zvanicama. Televizijski prenos večanja pratilo je tri milijarde gledalaca širom sveta.

Hari i Megan slave drugu godišnjicu braka

Pročitajte: Kraljevska porodica u strahu - Šta je Megan otkrila u tajnom dnevniku

Megan je odabrala svedenu haljinu sa potpisom francuske modne kuće „Givenchy“. Venčanicu je dizajnirala kreativna direktorka brenda Kler Vejt Keler, koja je prošle godine postala prva žena na toj poziciji u „Givenchyju“. Megan ju je odabrala za dizajnerku jer joj se dopada njen elegantan i ležeran stil.

Megan je nosila dugački veo, za koji je dizajnerka inspiraciju pronašla u zemljama Komonvelta. Na njemu je prikazana jedinstvena flora svih zemalja iz zajednice, a dugačak je čak pet metara i napravljen od svile sa ručno izvezenim cvećem. Minđuše i oglicu koju je mlada nosila napravio je „Cartier“. Cipele su od satena, a urađene su po uzoru na jedan „Givenchy“ model iz kolekcije visoke mode.

Pročitajte: Bivši saradnik Megan Markl: Bila je teška, zahtevna i puna sebe

Nisku punđu za ovu priliku napravio joj je Serž Norman, a našminkao ju je dugogodišnji prijatelj i šminker Danijel Martin.

   Roditelji dečaka Arčija postali su 6. maja

Prvu godišnjicu braka Megan i princ Hari obeležili su na tada službenom profilu Saseksovih na „Instagramu“, objavivši dirljivi video sastavljen od do tada neviđenih fotografija kraljevskog para, ali i drugih članova kraljevske porodice, Meganine majke Dorije Ragland i deveruša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 19, 2019 at 12:53am PDT

Od venčanja do danas prošli su kroz brojna iskušenja, osude javnosti i nesuglasice u kraljevskoj porodici, koje su kulminirale Harijevim i Meganinim odlaskom sa sinom iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Megan Markl definitivno je dokazala da je među najmoćnijim ženama današnjice

Zavođenje i osvajanje srca britanskog princa Harija bila je polazna tačka njenog uspeha. Ipak, niko nije ni slutio da će uspeti da uzdrma instituciju kao što je britanska monarhija. Tačnije, princ Hari i Megan Markl zaljubili su se 2017. godine, a delove njihovog života, koje su mnogi smatrali bajkovitim, imali smo prilike da vidimo samo na pažljivo biranim fotografijama i u izjavama koje su se pojavljivale u medijima.

Pročitajte: Zašto je prošli vikend bio poseban za Megan Markl?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on May 6, 2020 at 4:20am PDT


Da stvari nisu onakve kakvim se čine i da je život u britanskoj palati pod lupom javnosti težak, bilo je jasno kada su Megan i Hari objavili da sa sinom Arčijem napuštaju Ujedinjeno Kraljevstvo i nastavljaju život kao finansijski samostalni.

Sada godišnjicu braka slave daleko od strogih kraljevskih pravila.

Ove godine sve je drugačije, par obeležava drugu godišnjicu daleko od kraljevskog porodičnog doma u Londonu i kraljevske porodice jer su početkom ove godine doneli tešku odluku da postanu finansijski nezavisni.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti