Izolacija u vili na selu: Šta Bekamovima komšije zameraju

Izolacija u vili na selu: Šta Bekamovima komšije zameraju

Autor: | 10/04/2020

0

Bekamovi poslednje nedelje provode u svojoj vili na selu vrednoj šest miliona funti


Kako nam je pandemija koronavirusa svima promenila život i ograničila kretanje, svako od nasi traži način da provede vreme na najbolj mogući način. Ni poznate ličnosti nisu pošteđene. Većina njih uživa u svojim luksuznim domovima, a oni koji imaju kuće negde van grada,odlučili su da vreme izolacije provodu upravo tamo. 

Bekamovi dane sa decom, 17-godišnjim Romeom, 15-godišnjim Kruzom i osmogodišnjom Harper,  provode u njihovom drugom domu u Kotsvoldu, dok njihovoj najstariji sin Bruklin trenutno boravi u Americi.  Iako oni uživaju u prirodi, sudeći prema pisanju brtianskih tabloida, njihove komšije nisu toliko srećne što i svakodnevno viđaju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 6. Јан 2020. у 8:37 PST

Pročitajte i: Bekamovi u panici - Odluka sina Bruklina unela razdor u porodicu

– Bekamovi, kako i svi drugi bogataši misle da je poseta selu odlična ideja. Mi smatramo da je to sebično. Razmeću se svojom prelepom seoskom vilom na društvenim mrežama i pričaju kako se odlično provode. Bekamovi i druge zvezde se ponašaju se glupo, neodgovorno i bezosećajno – rekla je za  "Daily Star" sagovornica koja radi u prodavnici u blizini njihove vile.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C (@cruzbeckham) дана 22. Мар 2020. у 5:28 PDT

Pročitajte i: Viktoriju Bekam suprug kritikovao zbog video snimka

I ona nije jedina koja tako misli. Ostale komšije slavnog para su naglasile kako im smeta što Bekamovi imaju privilegije, pa ne čekaju ni red kada idu u kupovinu.  Ni Viktorija, ni Dejvid nisu se oglašavali ovim povodom, a sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, oni zaista uživaju u Kotsvoldu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Beckham (@davidbeckham) дана 7. Апр 2020. у 4:33 PDT

Vila Bekamovih u Londonu vredi 31 milion evra

Bekamovi poseduju vilu u najskupljoj londonskoj ulici Holand park, koja raspolaže sa osam spavaćih soba, teretanom, igraonicom i spa centrom. Kako piše britanski “Hello!”, vila Bekamovih u Londonu vredi čak 31 milion evra i u njoj poznati par živi sa troje dece, dok se najstariji sin dolazi tek povremeno, iako u vili postoje posebne prostorije za njega kako bi imao potpunu privatnost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Beckham (@davidbeckham) дана 31. Дец 2018. у 9:24 PST

Pročitajte i: Dejvid Bekam je supertata, a evo i zašto

S obzirom na to da je Viktorija poznata po istančanom ukusu, ne čudi što je vila prelepo uređena. Kako prenose mediji, par je 2016. godine uložio čak osam miliona evra u njeno renoviranje.

Bekamovi su nedavno postali i vlasnici luksuznog apartmana u “One Thousand Museumu”, poznatoj zgradi u Majamiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LIVE FOR CLASS (@liveforclass) дана 18. Мар 2020. у 5:19 PDT


Njihov novi stan za odmor ima pet spavaćih soba, sedam kupatila, bazen, ali i heliodrom na vrhu zgrade, a za njega su izdvojili neverovatnih 24 miliona dolara.

Kako piše britanski “The Sun”, novi stan Bekamovih nalazi se u zgradi sa 62 sprata, visokoj 215 metara, što je čini najvišom zgradom u Majamiju

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti