I Anastasija uspela da izmami Ceci suzu radosnicu

I Anastasija uspela da izmami Ceci suzu radosnicu

Autor: | 27/02/2020

0

Anastasija najavila svoj album prvenac koji bi do leta trebalo da ugleda svetlost dana

Pesma “Heroina” je ugledala svetlost dana. Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović obradovala je publiku novom pesmom, koju je snimila prošle godine. I dok su se poslednjih dana mogle čuti glasine kako je procureo deo pesme, Anastasija nije želela da publika čuje nedovršenu verziju, te je uspela da u rekordnom roku kroz zanimljiv video predstavi ono na čemu je vredno radila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jan 22, 2020 at 8:05am PST


- Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesma “Heroina” koja je trebala da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidela mi se čim mi je ponuđena, a verujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike - izjavila je Ražnatovićeva.

Ovom numerom Anastasija je najavila svoj album prvenac koji bi do leta u potpunosti trebalo da ugleda svetlost dana.

Ceca ponosna na Veljka i na Anastasiju

Cecinoj sreći nema kraja ovih dana. Osim što se raduje Anastasijinim poslovnim uspesima, i sin Veljko, koji očekuje rođenje svog prvog deteta, priredio joj je veliko iznenađenje.

Naime, on je na društevnoj mreži Instagram obelodanio da je svoje studije priveo kraju. Tako je ovih dana postao diplomirani ekonomista. Veljko je završio Visoku školi za primenjene i pravne nauke u Banjaluci, a diplomom se i javno pohvalio.

Iako je opšte poznato da je Veljko zaljubljen u sport i boks kojim se uspešno bavi već nekoliko sezona, Cecin sin želeo je da u svojoj biografiji ima i akademsku diplomu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Dec 12, 2019 at 3:34am PST


Kao i svaka majka i Ceca ne krije da joj je srce puno kada njen sin Veljko i ćerka Anastasija nižu uspehe u životu. Kako su sada već svoji ljudi, poslovni poduhvati oboma su veoma važni.

Ceca je više puta isticala da je i Anastasiji veliki oslonac u muzičkoj karijeri koju uspešno gradi poslednjih godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 19, 2018 at 5:55am PDT

Kada je pre više od dve godine, objavila svoj prvi singl “Savršen par”, Cecina ćerka dobila je ogromnu podršku javnosti, ali pre svega i svoje mame.

– Hvala ti što si me učinila da budem najponosnija majka na svetu – izjavila je tada presrećna Ceca.

Hellomagazin.rs Boško Karanović/Instagram/AnastasijaRaznatovic

Pročitajte još