Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić su tri meseca čuvali ovu tajnu (video)

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić su tri meseca čuvali ovu tajnu (video)

Autor: | 28/01/2020

0

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić su nedavno boravili na Maldivima, a odmor su iskoristili  na pravi način

Popularni TV voditelj Ognjen Amidžić i bivša manekenka Danijela Dimitrovska u braku su gotovo osam godina, a njihova ljubav krunisana je rođenjem sina Matije,  godinu dana posle venčanja.  Iako su oboje javne ličnosti, ne daju povode da se piše o njihovom braku, štaviše, retko o tome i sami govore.  Zato ono što kažu jedno o drugom ima mnogo jači odjek.  Ipak, umesto da pričaju, oni zajedno rade, pa su tako sada napravili pravo iznenađenje. Naime, voditelj je na svom Jutjub kanalu objavio numeru koju je držao u tajnosti skoro tri meseca. U pesmi  “Dodaj gas”  glavna zvezda je upravo njegova supruga Danijela Dimitrovska.

Danijela Dimitrovska je danas ponosna majka: Krijem suze radosnice, jer u njemu je ceo moj svet, vazduh, srce, život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on Jul 9, 2019 at 1:19am PDT

– Ona je vrlo specifična, ima vrlo jasne i čvrste stavove po mnogim temama. Ja se slažem sto posto, ja znam njeno mišljenje, mi pričamo o tome. Slažem se sa njenim mišljenjem i ona je čvrsta u svojim stavovima jer nosi to tradicionalno vaspitanje, ima taj tradicionalni stav… Ali isto tako, vrlo je otvorena.Ja sam njoj uvek zamerao što je možda malo za moj ukus tvrđa u nekim stavovima. Mislim da je najtvrđa, ustvari, prema sebi i oko toga imamo neku kao priču:”Može to malo mekše, ne mora baš tako”

Ekranizaciju numere par je uradio na Maldivima, gde su nedavno boravili na odmoru, a interesantno je da su ceo spot snimili sami, mobilnim telefonom. Iako Danijela nije imala u planu da se ikada lati mikrofona, život je demantovao. Naime, kako saznajemo pravi razlog zbog kog je manekenka odlučila da snimi pesmu sa suprugom je njihova opklada.

Danijela Dimitrovska otkriva svoju beauty rutinu i priznaje kako je reagovala na prve sede vlasi

Njih dvoje su se dogovorili da se nađu na ručku u jednom beogradskom restoranu nakon što završe poslovne obaveze. Ognjen je stigao na vreme i bilo je izvesno da Danijela kasni, ali ona to nije htela da prizna. Zbog toga je on predložio opkladu jer je bio ubeđen da njegova žena ne stiže, dok je ona pristala misleći da će ga preći. U slučaju pobede Danijela je mogla da bira poklon, ali u slučaju da izgubi pristala je da zapeva sa suprugom, a ostalo je već istorija.

Danijela Dimitrovska: Ja sam gospodarica u našem braku

Dimitrovska ne planira da se bavi pevanjem u budućnosti, već je ovo bila želja koju je ispunila svom suprugu, a sudeći po prvim reakcijama publike, numera “Dodaj gas” će biti pravi hit!

Pored nesvakidašnje muzike i teksta, svi su primetili Danijelin savršeni izgled koja u kupaćim kostimima izgleda poput prave bombe!

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti