Ana Mihajlovski i Vuk Kostić na simpatičan način demantovali raskid (foto)

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić na simpatičan način demantovali raskid (foto)

Autor: | 26/12/2019

0

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su u vezi, tu više nema sumnje

Izreku da gde ima dima ima i vatre, potvđuje novopečeni par Ana Mihajlovski i Vuk Kostić. Iako su mnogi u početku sumnjali da su voditeljka i glumac zaista u vezi, a posebno jer se par nije oglašavao ni da potvrdi ni da dematuje ove navode, među njima su se rodile emocije. Da to priznaju i javnosti, rešili su onda kada se pojavila informacija da su zapravo raskinuli. I to, kako se navodilo , zbog toga što se Vuku nije dopalo da ga povezuju sa voditeljkom koja iza sebe ima dva braka i troje dece, pa joj je rekao da treba da povedu računa da ih paparaci negde ne uslikaju.

Ana Mihajlovski ostavila Vuka Kostića?

 –Ana se baš iznervirala zbog tog njegovog stava. Rekla mu je da treba da naprave pauzu, pa da vide gde su i šta su. Međutim, Vuk nije hteo ni da čuje za to, pa su se ponovo žestoko posvađali – ispričao je izvor za "Informer" i naglasio da je Ana ostavila Vuka jer je insistirao da stalno budu kod kuće.

Ana Mihajlovski ima sjajan odnos sa bivšim suprugom: Goran je moj glas razuma

– Anu je sve to počelo da smara, pa je rešila da na celu priču stavi tačku. Nerviralo ju je i to što je Vuk insistirao da stalno budu kod kuće, a ona baš voli da izlazi sa drugaricama, zaključio je izvor ,a sumnje o raskidu je podgrejala i činjenica da je Ana spakovala kofere i sa bivšim suprugom, vlasnikom “Emoušna” Goranom Stamenkovićem, i njihovom ćerkom Ivom otišla u Njujork.

Ana Mihajlovski o bivšem suprugu Goranu Stamenkoviću

– On je moj glas razuma i ostaće to dokle god budem radila na televiziji. Usmeravao me je u poslu i njegovom sudu najviše verujem – 

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su rešili da stave tačku na glasine pa su demantovali da je njihovoj ljubavi došao kraj

Istog dana kada se pojavila priča o raskidu par je demantovao navode da je njihovoj ljubavi došao kraj. Iako ni jedno ni drugo nemaju običaj da detalje svog emotivnog života iznose u javnost, poželeli su da svima stave do znanja koliko se vole.

Najpre je Vuk pokazao kako Ana i on održavaju vezu dok je voditeljka na putu u Americi, podelivši skrinšot njihiovog video-poziva, kojim je pokazao široki osmeh svoje drage…

Ana Mihajlovski: Dok se frajeri sa po pet bivših žena, šepure ponosni, žene su polovnjače i raspuštenice


A onda je i voditeljka objavljila Instagram Story kojim je demantovala tvrdnje novinara.

— Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘аjmo sad da se zaustavimo, molim vas… Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to… P.S. Volim te — napisala je Ana.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti