Princeza Dajana bi bila ponosna: Evo koji je nadimak u palati dobila Megan Markl

Princeza Dajana bi bila ponosna: Evo koji je nadimak u palati dobila Megan Markl

Autor: | 28/10/2018

0

Britanski mediji doneli su priču o odnosima unutar Kensingtonske palate i tada javnosti otkrili kako je Megan u mnogo čemu slična preminuloj princezi Dajani.

Njeni maniri, simpatičnost, opuštenost i prizemno ponašanje oduševili su zaposlenike palate, a zaluđenost novom članicom porodice otišla je toliko daleko da su joj dodelili neverovatan nadimak.

Osoblje palate navodno je među sobom zove 'Di 2', a sve objašnjavaju neverovatnom sličnošću s njenom svekrvom, koju nikada nije imala prilike da upozna.

Ova priča u javnosti je osvanula pošto se Megan pohvalila s nekoliko komada nakita princeze Dajane, koji je nosila na velikoj turneji po Australiji i Okeaniji.

- Čuo sam da je među osobom oslovljavaju pod imenom Di 2, zbog sličnog ponašanja kakvo je nekada imala Harijeva majka. Lično mislim da je to istina i da su zaista slične - rekao je jedan od neimenovanih izvora za strane medije.

 

Osim toga, sličnost nekadašnje princeze Dajane i vojvotkinje Megan primetio je i kraljevski fotograf koji već godinama sarađuje s monarhijom.

- Megan ima gomilu samopouzdanja pred kamerama, a isto smo znali da vidimo i kod princeze Dajane. Jednostavno ih kamera voli i one nju. Takođe tu je i ljubav prema modi i poseban ukus i modni izraz. Dajana je volela Versace, Megan preferira Givenchy. Obe su sklone klasici, eleganciji i proverenim bojama - objasnio je Mark Stjuart.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti