Nedeljko Bajić: Bez Mande više ništa ne može da bude isto

Nedeljko Bajić: Bez Mande više ništa ne može da bude isto

Autor: | 23/10/2016

0


Serija "Selo gori a baba se ćešlja" završava se posle 10 sezona.

Iako osporavana, ova serija je postigla neosporan uspeh, a jedna od zaslužnijih za to je producent i glumac Nedeljko Bajić, koga je publika zavolela zbog uloge Radoslava.

Iako zadovoljan urađenim do sada on se osvrnuo na preranu smrt Milorada Mandića Mande koji je godinama nosio seriju.

- Ne postoje reči kojima mogu da opišem tugu i prazninu koju osećam zbog gubitka našeg prijatelja i najbližeg saradnika. On je bio i još uvek je jedan od stubova nosača „Sela gori“. Bez Mande više ništa ne može da bude isto. Serija bi svakako bila okončana i da naš drug nije tragično otišao, jer smo procenili da je 101 epizoda dovoljna i da sve mora da ima svoj kraj. Sudeći prema rejtinzima i šeru koji smo imali u emitovanju prve epizode, možemo da pravimo još 200, ali bez obzira na to, treba znati šta je mera - iskren je Nedeljko u izjavi za Kurir.

Serija je završena snimanjem poslednjeg kadra u Sopotu, a tom prilikom je reditelj Radoš Bajić dobio kofu vode na glavu.

- Svaki novi glumac koji bi došao u „Selo gori“ ansambl, na kraju svoje uloge bi dobio kofu vode na glavu u toku tzv. lažnog kadra, koji se snima samo da bismo svečano polili tog novajliju. U Sopotu smo poslednjeg dana snimanja okupali i Radoša Bajića, čime je snimanje serije završeno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević