Dara Bubamara: Uživanje sa suprugom i sinom u Parizu

Dara Bubamara: Uživanje sa suprugom i sinom u Parizu

Autor: | 01/06/2013

0


Pevačica Dara Bubamara nedavno je sa porodicom provela dve nedelje u Parizu, gradu u kome živi porodica njenog supruga Milana Kesića.
Novosađanka koja zbog privatnih i profesionalnih obaveza dugo već živi na tri adrese, u rodnom gradu, Beogradu i Parizu, petnaest dana provela je uživajući u porodičnim radostima sa suprugom i njihovim sinom, četvorogodišnjim Konstantinom. Ovog puta sa njima su bili Darin brat i njegova devojka, pa je provod bio sadržajniji jer su detaljno osmislili turistički program boravka u Parizu, u kome je Dara sa porodicom do pre dve godine stalno boravila. Popularna Novosađanka, koja je nedavno objavila novi album, ističe da joj je posle intenzivne medijske promocije novih pesama prijalo da se posveti porodici.
- Boravak u Parizu pamtićemo zbog posete „Diznilendu“. Iako je Konstantin već dva puta bio u tom velikom zabavnom parku, tek je ovog puta na pravi način uživao i doživeo sve sadržaje koji zabavni park nudi. Ranije je bio mali i nije mogao da se igra i uživa na ovaj način. Dobra energija bila je upotpunjena činjenicom da je u Parizu bila čitava porodica, moj brat sa devojkom, moj kum i Milanova braća i još neki rođaci, pa je naša „ekipa“ brojala petnaestoro ljudi. Tamo smo proveli Prvi maj i Uskrs u društvu Milanove majke i oca, a praznici su doprineli fantastičnom raspoloženju. Ja sam se vratila kući sredinom prošle nedelje, a Milan i Konstantin ostali su u prestonici Francuske. Ja ću im se pridružiti pred moj rođendan, krajem maja, ali ću videti gde ću ga proslaviti jer imam zakazan televizijska gostovanja - veselo započinje razgovor za magazin „Hello!“ Dara koja je poslednjih dana smršala četiri kilograma i tako svoj stas dovela do perfekcije. Ističe da jede pet puta dnevno, da su joj obroci po količini mali, i da joj aktivan način života i trčanje za malim detetom pomažu da zadrži vitku liniju.
- Planirala sam da se odmorim u Parizu, ali u tome nisam uspela, naprotiv, umorila sam se, ali to je slatki umor. Moj sin ima više snage od mene, temperamentan je, a ja sam samo trčala za njim. Svaki dan smo imali organizovan obilazak nekog zanimljivog mesta. Osim „Diznilenda“, u kome smo na nogama proveli čitav dan, obišli smo mnogo toga u Parizu. U „Diznilendu“ je bila velika gužva, a na blagajni ispred svakog zabavnog dela čekalo se na karte po sat vremena. Poseban doživljaj nam je predstavljalo da gledamo kaskadere koji su izvodili opasne tačke na motorima i sa vatrom. Kosta je ostao bez daha. Drugog dana bili smo na tradicionalnom ringišpilu blizu Ajfelovog tornja. Dok smo se vozili na konjićima slušali smo francuski vergl kako svira, doživljaj je jedinstven. Jednog dana smo se šetali Šanzelizeom do Trokadera i nazad, preko avenije Monten. Toliko smo se umorili od pešačenja da smo seli u otvoreni automobil koji ide na struju, poput onih na terenima za golf. Pošto moj sin obožava lego kocke, posetili smo i "Lego svet“, a celodnevni provod u igraonici, koja ima dve hiljade kvadratnih metara, posebno je obradovao mog Kostu.
Osećali smo se kao da smo prvi put u Parizu jer smo ga doživeli kao turisti. Milanova sestra potrudila se da osmisli sadržajni program obilaska različitih sadržaja, a mi smo se samo prepustili i uživali u njima
- ne skriva zadovoljstvo simpatična Vojvođanka koja je tokom boravka u francuskoj prestonioci nastupila u pariskom klubu koji je vlasništvu porodice njenog supruga.
- U Parizu sam nastupila u velikoj diskoteci, mogu je nazvati halom, koja je porodično vlasništvo Kesića.
U letnjem periodu Dara namerava da se posveti koncertnoj turneji na kojoj će predstaviti pesme sa novog albuma.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin