Aleksandra Gudelj: Bajkovita proslava rođendana sina Milijana

Aleksandra Gudelj: Bajkovita proslava rođendana sina Milijana

Autor: | 05/12/2012

0

Atraktivna voditeljka igre na sreću „Loto“ na „Prvoj“ televiziji Aleksandra Gudelj sa suprugom Veljkom upriličila je slavlje povodom drugog rođendana njihovog sina Milijana. Lepa voditeljka, koja je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, na „ludi kamen“ stala je pre dve godine, godinu i po dana posle otpočinjanja veze sa Veljkom, uspešnim biznismenom. Kruna ljubavi skladnog bračnog para je rođenje njihovog sina Milijana koga odgajaju sa mnogo ljubavi i pažnje. Mališan, koga su nedavno upisali u vrtić, 17. novembra napunio je dve godine.
- Milijanov rođendan smo proslavili u našem porodičnom domu u društvu najbližih, uz kafu i tortu. Takođe, tog dana naš mališan je u društvu svojih vršnjaka u jaslicama uz tortu obeležio svoj dan. Narednog dana u dečjoj igraonici upriličili smo mu veliku rođendansku zabavu, na kojoj je bilo sedamdeset odraslih i trideset mališana. Pozvali smo prijatelje, članove porodice i mnogo rođaka sa decom. Mališani su se divno zabavljali uz animatore, a angažovali smo i klovna koji je šminkao decu, pravio balone i izvodio zanimljiv program koji im je držao pažnju. Osim toga, u igraonici su tobogan, lavirint i mreža za penjanje, tako da su deca imala raznovrsnu zabavu - kaže simpatična Beograđanka za magazin "Hello!", koja je zajedno sa suprugom sinu priuštila „tortu iz snova“.
- Pitali smo ga kakvu tortu želi, na šta je odmah izrazio želju da to bude autobus. Opčinjen je automobilima, kamionima, uopšte prevoznim sredstvima. Naravno da smo mu ispunili želju, torta je bila u obliku autobusa žute boje, sa likovima iz crtaća. Bilo je tu zmajeva, leptira i pingvina. Kada ju je ugledao, oduševljeno je skakao je od sreće. Pored te, imali smo još dve torte, što ne čudi budući koliko smo gostiju imali. Jedna je bila u "crveno-belom" koloritu, u duhu kluba „Crvena zvezda“, dok je druga bila u obliku Tomasa, jednog od Milijanovih omiljenih crtanih junaka. Naš mališan je dobio mnogo divnih poklona, a najviše se oduševio dečjim motorom na baterije koji je dobio od strica. Suprug i ja smo ga iznenadili velikim toboganom, čime smo mu ispunili rođendansku želju. U skladu sa slavljeničkom atmosferom smo ga i obukli, izgledao je kao pravi mali "šmeker", imao je košulju sa leptir-mašnom - kaže voditeljka zadovoljna angažmanom u televizijskom formatu koji se emituje uživo, tako da ima dovoljno vremena za sina i porodicu.
- Najsrećnija sam kada sam sa najmilijima. Porodični sam tip i uživam kada sam sa suprugom i sinom. Naravno, ambiciozna sam i volim svoj posao. Nedavno smo Milijana upisali u jaslice i odlično se uklopio u društvo vršnjaka. Socijalizacija mu prija. Zahvalno je dete. Ne ljuti se ni za šta, retko se buni i vaspitačice ga hvale - ponosno završava Aleksandra i naglašava da se Milijan nije umorio zbog rođendanskog slavlja jer je pun energije.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti