Kako smršati bez dijete

Kako smršati bez dijete

Autor: | 29/10/2013

0

 

Ukoliko još uvijek niste uspeli skinuti višak kilograma, a ne želite se odreći svojih omiljenih namirnica, mršavljenje po feng shuiju je idealno za vas

Istraživanje redovito pokazuju da u Hrvatskoj sve više osoba ima problema s prekomjernom težinom. Na žalost, jako je malo ljudi koji poduzimaju nešto po tom pitanju.Ukoliko i vi nemate novaca za skupocjene tretmane skidanja masnih naslaga, a rigorozne dijete također ne dolaze u obzir, imamo idealno rješenje za vas! Trebate samo obratiti pažnju na prostor u kojem živite!

Izbegavajte crveno

Budući da crvena boja podstiče na razmišljanje o hrani, ne bi bilo loše da takve nijanse, neovisno je li reč o boji zidova ili posuđa, izbacite iz svoja četiri zida. No, osim što bi trebali izbegavati crvene tanjire, obratite pažnju i na ambalažu namirnica koje kupujete, jer one u crvenoj boji su u većini slučajeva najkaloričnije!

Pejzažne slike

Kako biste hranu konzumirali sporije, prostor u kojem jedete, obogatite pejzažnim slikama. Budući da motivi: more, cveće i sneg djeluju umirujuće, automatski ćete i hranu u organizam unositi sporije.

Mentol "smanjuje" apetit

Ukus mentola neutralizira ukuse, nakon grickanja mentol bombona, želja za hranom će biti smanjena. Ukoliko ih nemate u blizini, kao zamenu popijte čaj od mente.

Jedite polako i smanjite porcije

Ako porciju smanjite za samo petnaest posto, po jednom obroku izbaciti ćete dvesta kalorija. Osim manjih porcija na tanjiru, hranu žvaćite sporije. Kasnije će vam ovakav način prehrane ući u naviku, i maleni zalogaji će dovoljni da pobedite glad.

Izvor: zdravzivot.com.hr

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti