Bob Marli na savršen način opisao kako treba voleti jednu ženu

Poznati tekstopisac i pevač Bob Marli svojim citatima o ženama i ljubavi mnoge je inspirisao, a na savršen način je opisao kako treba voleti jednu ženu.

On je jedini je rege muzičar koji je postigao status svetske superzvezde, a njegove reči se i posle njegove smrti prepričavaju.

“Možda joj nećeš biti prvi muškarac, ni poslednji ili jedini. Volela je pre tebe i možda će voleti posle. Ali ako te sada voli, zar je bilo šta drugo važno? Ona nije savršena, ali nisi ni ti. I vas dvoje možda nikad nećete biti savršeni zajedno, ali ako ona može da te nasmeje, natera te da se dvaput zamisliš, prizna da je ljudsko biće i da greši, drži se nje i daj joj najviše što možeš”, govorio je Bob Marli.

“Možda neće misliti o tebi svakog sekunda tokom dana, ali će ti dati deo sebe za koje zna da ga možeš slomiti – njeno srce. Zato nemoj da je povrediš, nemoj da je menjaš, nemoj da je analiziraš i ne očekuj više nego što ona može dati. Smej se kad te čini srećnim, daj joj do znanja kad te izluđuje i neka ti nedostaje kad nije u blizini”, njegove su reči.

hellomagazin.rsKurirGuliver/Getty

Više o temama: