U milanskoj ulici Montenapoleone nastale su mnoge sitnice koje život znače sa čuvenom oznakom „made in Italy“. Među njima je i „La Cucina Italiana“.
Prestižni magazin nazivaju gastro „Biblijom“ jer je utabao put svim poznatim časopisima o uzbudljivom svetu hrane i njene pripreme.
„La Cucina Italiana“ osnovana je davne 1929. godine i od tog trenutka u korak prati svaku kulinarsku epohu. Devedeset godina nakon što je iz Via Montenapoleone krenula u pohod na svet, „La Cucina Italiana“ stiže i u srpske kuhinje.
Prestižni magazin između svojih korica skupio je sve što je potrebno za vrhunski užitak – autentične recepte, umetnost odabira i kombinovanja namirnica, Italiju sa svim svojim aromama, mirisima i ukusima, fotografije koje će vam oduzeti dah i probuditi apetit, i sve ostalo što ima veze sa gastronomskom planetom.
Sigurni smo da ćete poželeti da probate sve što smo vam pripremili i da ćete ovu malu kulinarsku enciklopediju čuvati u kućnoj biblioteci!
Pročitajte još
Anđela Abramović: Moja umetnost vas ne vodi u galeriju – već izvan realnosti
Anđela Abarmović otvorila prvu samostalnu izložbu
21/05/2025
Saznajte višeHONOR 400 serija stigla u Srbiju, AI kamera koja menja pravila igre
HONOR 400 serija stigla u Srbiju, AI kamera koja menja pravila igre
20/05/2025
Saznajte višeBojanin recept pravi hit među ljubiteljima dobrog zalogaja, tako sočno
Recept Bojane Stamenov je remek-delo
20/05/2025
Saznajte više