U milanskoj ulici Montenapoleone nastale su mnoge sitnice koje život znače sa čuvenom oznakom „made in Italy“. Među njima je i „La Cucina Italiana“.
Prestižni magazin nazivaju gastro „Biblijom“ jer je utabao put svim poznatim časopisima o uzbudljivom svetu hrane i njene pripreme.
„La Cucina Italiana“ osnovana je davne 1929. godine i od tog trenutka u korak prati svaku kulinarsku epohu. Devedeset godina nakon što je iz Via Montenapoleone krenula u pohod na svet, „La Cucina Italiana“ stiže i u srpske kuhinje.
Prestižni magazin između svojih korica skupio je sve što je potrebno za vrhunski užitak – autentične recepte, umetnost odabira i kombinovanja namirnica, Italiju sa svim svojim aromama, mirisima i ukusima, fotografije koje će vam oduzeti dah i probuditi apetit, i sve ostalo što ima veze sa gastronomskom planetom.
Sigurni smo da ćete poželeti da probate sve što smo vam pripremili i da ćete ovu malu kulinarsku enciklopediju čuvati u kućnoj biblioteci!
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte više