Ova dijeta je Viktora Živojinovića bukvalno istopila! U jednom trenutku stigao je do 163 kilograma, a onda se prepolovio!

Ova dijeta je Viktora Živojinovića bukvalno istopila! U jednom trenutku stigao je do 163 kilograma, a onda se prepolovio!

Autor: | 02/10/2023

0

Viktor Živojinović pojavio se na koncertu Aleksandre Prijović i svojim izgledom oduševio prisutne.

Poznato je da je sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, godinama kuburio sa kilogramima, u jednom trenutku došao je do 163 kilograma, a danas ima skoro 50 kilograma manje, što smo mogli da vidimo na fotografijama sa koncerta.

Ata Images

 

Naime, Živojinović se pre nekoliko godina bacio na rigoroznu dijetu i jake treninge, pa je tako sjajan rezultat bi neminovan.

Pročitajte: Filipova mama prva stigla na Prijin koncert, a Viktora Živojinovića niko nije prepoznao na ulazu

Kako su mediji prenosili Viktor je u početku za samo dva meseca smršao 25 kilograma, a najmlađi sin Brene i Bobe je navodno uradio test na intoleranciju i na osnovu toga je osmislio svoj režim ishrane. Njegova sva tri obroka sastoje se od mesa i salate. Izbacio je alkohol, sokove, slatkiše i testeninu.

Instagram

 

Ipak, tu se nije zaustavio! Želeo je još masnih naslaga da skine, naročito oko stomaka, koje su se najteže topile, pa je navodno zahvaljujući blagoj hirurškoj intervenciji poboljšao oblik svog tela i isisao masne naslage sa određenih delova.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti