Spoj lepote i nauke: Konačno na tržištu visokokvalitetna, bezbedna i efikasna kozmetika, napravljena u Srbiji

Spoj lepote i nauke: Konačno na tržištu visokokvalitetna, bezbedna i efikasna kozmetika, napravljena u Srbiji

Autor: | 13/11/2023

0

Verujemo u snagu Vaših ideja i zajedno gradimo brendove koji se ističu


Magistra PharmaLab je specijalizovana laboratorija za sve vrste kozmetičkih proizvoda, koja nudi širok spektar usluga. Posebno se ističe principom „ključ u ruke“, kojim klijentima nudi sveobuhvatne usluge od formulacije, proizvodnje, testiranja do brendiranja. 

- Uvidela sam potrebu za ovim rešenjem kako bih omogućila klijentima da se usredsrede na druge aspekte svog poslovanja, dok razvoj proizvoda, proizvodnju, dizajn i pakovanje predaju stručnjacima koji mogu da pruže najbolje moguće rezultate, rekla je Tijana Antonijević u ime Magistra PharmaLab.

Jakov Simović

 
 

Posle uspešno završenog Farmaceutskog fakulteta, stekla je zvanje magistra farmacije, nakon čega se odlučuje za specijalizaciju u oblasti kozmetologije.

Glavni poslovni cilj joj je da ostvari pozitivan uticaj na kozmetičku industriju, tako što će obezbediti sve na jednom mestu za potrebe svojih klijenata u vezi sa kozmetičkim proizvodima, ali i stalnim pomeranjem granica mogućnosti u razvoju i proizvodnji samih proizvoda. Trenuci sa porodicom su joj najvažniji i veruje da je baš sve moguće, ako se dovoljno potrudimo.

Kako ste se odlučili za ovu oblast poslovnog delovanja?

- Još tokom studiranja sam shvatila da su nega kože i izrada proizvoda moja strast, te sam se odlučila da nastavim svoje obrazovanje u tom smeru. Završila sam Akademiju za estetiku i kozmetiku, nakon čega sam osnovala i svoj kozmetički salon.

Dok sam se kroz praksu bavila negom kože, uporedo sam završila i specijalističke studije na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i stekla zvanje specijaliste farmacije u oblasti kozmetologije.

Usled stečenog bogatog radnog iskustva, odlučila sam da svoju viziju sprovedem u delo, a to je da stvorim kompaniju koja bi pomogla preduzetnicima i preduzećima u kozmetičkoj industriji i industriji nege lepote, da ostvare svoje ciljeve, pružajući im visokokvalitetne, efikasne i bezbedne proizvode.

Jakov Simović

 
 

Može li se reći da je uslužna proizvodnja kozmetike spoj lepog i korisnog?

- Kada je ‘’Magistra PharmaLab’’ u pitanju, to je sigurno. Imamo pouzdan, talentovan, posvećen i stručan tim koji strastveno pomaže klijentima da kreiraju proizvode vrhunskog kvaliteta.

Osim toga, oni su tu da prilagode procese u skladu sa određenim potrebama i situacijama, uvek traže načine da ih unaprede, istražuju nove ideje i unose inovacije u skladu sa trendovima u industriji, što sve pozitivno utiče na poslovanje naših klijenata i ostvarivanje dugoročnih saradnji. Uslužna proizvodnja kozmetike je prostor za nas gde spajamo naučno znanje sa kreativnošću, a rezultat je zadovoljstvo naših klijenata.

 

Recite nam nešto više o dosadašnjim proizvodima vaše laboratorije.

- Proteklih godina, naša laboratorija je bila plodno tlo za stvaranje vrhunskih proizvoda. Bilo da se radi o preparativnoj ili dekorativnoj kozmetici, svaki projekat je bio prilika za nas da pokažemo naše umeće.

Od razvoja formulacije do finalnog proizvoda, pažljivo smo posvećeni svakom koraku kako bismo opravdali poverenje naših klijenata. Verujemo da će naša stručnost i predanost inspirisati sve one koji sanjaju o vlastitom kozmetičkom brendu. 

Koja faza posla je najteža, ujedno i najizazovnija?

Svaka faza u procesu stvaranja ima svoje specifične zahteve i izazove, ipak faza testiranja proizvoda je najteža, ali i najizazovnija. Predstavlja kritičnu tačku gde se proizvod stavlja na probu kako bi se videlo da li ispunjava sve propisane standarde i sigurnosne zahteve.

Takođe je ova faza od vitalnog značaja za osiguravanje kvaliteta i bezbednosti proizvoda.

Jakov Simović

 
 

Kako u današnje vreme, kada je ponuda bogata i raznovrsna, biti originalan, drugačiji od konkurencije i koja je vaša „šifra uspeha’’?

Aktivno slušanje i komunikacija sa našim klijentima je ključ u održavanju konkurentske prednosti. Magistra PharmaLab nudi, ne samo zaokružen komplet usluga, već i fleksibilnost u odabiru istih, omogućavajući tako klijentima da se odluče za nivo podrške koji im je potreban, sve u skladu sa različitim potrebama.

Naša "šifra uspeha" leži u individualnom pristupu, koji podrazumeva stvaranje personalizovanih formulacija za svakog klijenta posebno. Uz to, koristimo visokokvalitetne sirovine svetskih proizvođača uvezene direktno u Srbiju, ističući se kao inovatori u njihovoj primeni na našem tržištu. 

Da li je 2023. godina ispunila sva vaša očekivanja? Kakvi su vam dalji planovi?

Ova godina je za nas bila izuzetno inspirativna i uspešna. Ostvarili smo značajne rezultate u razvoju inovativnih proizvoda. Uspeli smo da ojačamo naše poslovne veze i izgradimo nove, koje nam donose sveže perspektive i prilike.

U budućnosti planiramo mogućnost proširenja asortimana i kreiranja sopstvenog brenda kozmetičkih proizvoda. Osim toga, radimo na velikom projektu koji će biti revolucionaran u sferi kozmetike, nege i lečenja kože. Verujemo da ova evolucija naše kompanije predstavlja prirodni korak ka pružanju još boljih usluga.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović