Naše a najbolje – NIS-ovo gorivo visokog kvaliteta za zeleniju planetu

Naše a najbolje – NIS-ovo gorivo visokog kvaliteta za zeleniju planetu

Autor: | 20/11/2020

0

Pokretanjem projekta „Duboka prerada“ kompanije NIS, nema više govora o tome da bismo u inostranstvu sipali gorivo boljeg kvaliteta. Već dugo svojim poznanicima van granica naše zemlje možemo da kažemo da je gorivo u Srbiji kao kod njih, a sada je i bolje nego u mnogim državama u komšiluku.

Projekat „Duboka prerada“ zapravo znači da rafinerija nafte u Pančevu sada radi „zelenije“, modernije i kvalitetnije, odnosno, povećana je proizvodnja visokokvalitetnih goriva – dizela, benzina i tečnog naftnog gasa, i dodatno, tamo se više ne proizvodi mazut sa visokim sadržajem sumpora. Za čak 98,8 odsto je smanjena emisija sumpor-dioksida i za 58,2 odsto emisija praškastih materija. To su dobre vesti za sve Pančevce, stanovnike Južnog Banata i cele Srbije.

Sada možete sa ponosom da sipate gorivo na NIS Petrol ili GAZPROM benzinskim stanicama, jer znate da osim što dobijate vrhunski kvalitet, korišćenjem goriva proizvedenog u domaćoj rafineriji, dajete i svoj doprinos očuvanju zdrave planete. Ništa manje lepa vest nije ni činjenica da se izgradnjom ovog kompleksa, naša rafinerija svrstala u red najmodernijih rafinerija u Evropi, ali i celom svetu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs NIS
Tagovi: NIS