Zimska jakna Mirjane Memedović za dame u pedesetim: Telo u njoj izgleda mnogo mršavije

Zimska jakna Mirjane Memedović za dame u pedesetim: Telo u njoj izgleda mnogo mršavije

Autor: | 24/12/2023

0

Zimska jakna Mirjane Memedović za dame u pedesetim

Bivša supruga voditelja Jovana Memedovića Mirjana Memedović u javnosti se nije pojavljivala ni pre, ni posle razvoda. Njih dvoje ostali su u prijateljskim odnosima, pre svega zbog ćerke Maše i sina Uroša.

Iako Mirjanu ne viđamo često, na društvenim mrežama je prilično aktivna, a damama koje je prate, pored ostalog, privlači pažnju i zanimljivim odevnim kombinacijama.

Instagram

 

Tako smo imali prilike da vidimo zimsku jaknu Mirjane Memedović, idealnu za dame u pedesetim i šezdesetim koje vole da izgledaju stilizovano i u hladnoj sezoni, koja na gradske ulice uglavnom donese monotone kapute, jakne i bunde.

Pročitajte: Da li se ovako dolazi na ćerkinu svadbu - Mirjana Memedović pred gostima u smelom izdanju

Ree; je o zimskoj strukiranoj jakni do kolena u bež boji, koja se vrlo lako kombinuje.

Zbog V izraza daće vam dozu elegancije gde god da se pojavite, a ima i supet fit efekat, tako da ćete zbog njenog kroja izgledati prilično mršavije.

Instagram

 

Podsetimo, sredinom septembra Mirjana Memedović zajedno sa bivšim suprugom udavala je ćerku Mašu, a za tu priliku mama je bila na visini zadatka.

Odabrala je ciklama haljinu do ispod kolena, a ceo stajling upotpunila je bež obućom sa visokim potpeticama i još jednom pokazala da je žena sa stilom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti